onsdag 20 augusti 2014

PROGRAMMERING

Vilodag. Har haft lite aktiv vilodag på fm och fixat iordning lite mtb slingor på hemmaplan så att det finns lite att träna på i närheten när det nu blir mörkare och mörkare på kvällarna. Cykla även till slalombacken och gick runt lite och kratta lite på banan.
På eftermiddagen hämta jag Iza från skolan. Hon börja ju i nollan idag. Nollan fanns inte på min tid som barn då gick man på dagis eller hos någon dagmamma tills det var dax att börja i ettan. Och den dagen man skulle börja fick man ta bussen till skolan och sen bussen hem...inget daltande som det är nu för tiden... Nu har de varit på besök på nollan flera gånger på våren och föräldrarna är med flera timmar första dagen... Lite väl skyddad verkstad och curling nu för tiden kan jag tycka. Men bara vara norm och ställa sig i ledet så man inte sticker ut, för då blir väl barnen mobbade eller nått....nåja nog om barn!!!

Min nya Trainer kom idag. Blev tvungen att investera i en ny då elmotorn i min gamla pajat. Jag köpte en beg fortius trainern vid nyår och den gilla jag inte alls så den sålde jag i vintras så denna gång när jag köper nytt så blev det den billigare Flow T2220 multiplayer. Hela kittet med ställning, programvara och licens och frakt från bike24, 3000:- ett ok pris.
Men tog ett tag att montera ställningen och få in programvaran i datorn med extern cd-läsare tog resten av kvällen så tur man var ledig och hade vilodag:.)) men nu funkar det så mina 20/40 imorron blir på trainern. Provkörde bara några minuter och även på denna Trainer så är motståndet betydligt tyngre då det lutar uppför så mina gamla tider med min trimmade gamla Trainer är nog bara att kasta i soporna och sträva mot nya rekord.
Blir ju lite nya utmaningar i vinter iochmed dettadåå:.).. Men det ska bli skoj det med:.)