lördag 20 december 2014

LÅST LÄGE

Väntade och väntade på nya träningshojen som skulle dyka upp igår men den dök inte upp så hoppas att den kommer på måndag. Kanske därför jag var HEELLLTTT slut igår kväll. Somna typ 20 gånger överallt innan jag skulle lägga Simon. Blev väckt av Irma en halvtimme efter Simon somnat. Så jag kunde krypa till soffan för att somna igen. Inge vidare skoj när man är så slut.
Familjen är lite förkylda så det är mycket snor i omlopp. Även jag är lite snorig men inte så farligt att jag tänkte avstå träningen idag. Men jag förvänta mig inga unerverk på träningen då jag tänkte ge mig på Alpe d huez stigningen.
 Kändes inget vidare innan start men jag har vilat i 2 dagar så benen var rätt pigga och jag höll bra fart uppför och orkade förvånansvärt bra. När det gått 48 min och var 2 km kvar så låg jag 22 sekunder före min bästa tid uppför, DÅÅÅÅÅ  låste sig datorn och det rejset försvann ut i tomma intet. Inte det roligaste när det händer. Men datorn förlora plötsligt kontakten med trainern och då är det bara omstart som gäller....Grrrrr och suck!!!! Blev en bra träning ändå även fast jag inte fick en slut tid.
Imorrn siktar jag på lite distans cykling.
Nu måste jag ut lite då solen lyser :.)