tisdag 1 september 2015

TRÄNING TV DATA

Tränar på som vanligt igen efter VM men nu ska det inte toppas något mer detta år så nu behöver man inte pressa sig helt max på passen om man inte har lust med det. På så vis är hösten lite skön då man kan träna på utan att man ska prestera på max. Om man sedan orkar prestera på max så är det ju förstås kanon. Man får ju lite mer självförtroende om det går bra.
Träningen idag var cykelpendligen, lite bål träning och sen prova jag ut en ny sträcka jag tänkte köra 4:or på. Men den blev lite väl lång då det var en slalombacke man skulle klättra uppför på slutet så jag ska korta ned sträckan några kilometer så blir den lagom lång. Passet gick bra men jag pressa mig inte helt max...men det var jobbigt ändå !!!

Annars så är det mycket på TV:en dessa dagar. MTB XC VM börja ju med sprinten idag och i helgen går XCO rejset. Imorgon går Vueltan i Andorra och den sträckan är sevärd!!! 
men................Hinner man titta då??? .................Njaa!!! 
Har ju replay så Vueltan kan man titta på sent imorgon kväll efter jobbet, barnorienteringen och efter man lagt barnen. 
XCO VM:et tror jag man kan kika på datan när man får tid. Jag har ju inte hunnit se damernas rejs från sista V-cupen heller....!!!!....

...Mitt i allt detta så försöker jag mig på att installera WIN 10 på min dator men jag får inte det hela att funka på slutet. Någon second_boot failar när det bara är 25% kvar. Har provat på olika sätt 3 gånger med samma resultat.
Ska prova stänga av mcfee säkerhetsprogrammet när jag installerar . Funkar inte det så måste jag fixa en nätverksladd och se om det är tack vare trådlöst det krånglar. Ofta är det bara någon liten skitgrej som gör att det inte funkar. Gäller bara lista ut vad som orsakar failen!!!