torsdag 8 oktober 2015

LÄMNAR 2015 / VÄLKOMNAR 2016

Bild från Sixtensloppet i Söndags. Sista XC rejset 2015.
Nu när tävlings säsongen är över för detta år så kan man börja fundera och planera lite inför nästa säsong. 
Det blir att sadla en scott hoj även nästa säsong då jag trivs så bra med den hojen. Jag har redan fått hem träningshojen som är en scott scale 910. Den körde jag på i Vista och på Sixtensloppet och funka klockrent såklart.
Tävlingshojen kommer senare och det blir även den en hardtail. Scott scale 900 premium. Det är den klart snabbaste hojen för mig och för de rejs som jag valt att köra. 

Det där med viloperiod som många har just nu hinner man inte med som småbarnsförälder. Brukar försvinna några veckor ändå i förkylningar under vintern så vilan får bli då istället. Precis som Samuel så är jag inte så pass less på cyklingen att jag behöver ett break. Utan jag kör på direkt mot nästa år och mål. Däremot så pressar jag inte kroppen helt på max så här tidigt på vinter träningen utan jag håller igen lite på passen så jag får in ett skönt flow och tycker det är kul med vinterträningen och så jag ser fram emot nästa pass med passion.

.... Om någon undrar hur man orkar hålla på år efter år (har cyklat och tävlat i 22 år nu) så är just hemligheten med att orka att hålla lusten vid liv !!!! ...och det gör man med planering, urval, ha roligt på cykeln och inte köra in kaklet för många gånger (+ någon slags minnes störning;-). Så något tävlings crossande blir det inte förutom ckn:s lokala cx serie som drar igång den 17:e oktober. Den är en skoj liten serie och att rejsen går runt hörnet är rätt skönt. Samt att ha något litet lagom skoj rejs att se fram emot under hösten behövs for tävlings suget :-))

Stefan och jag har oxå pratat lite luftigt om att åka söderut någon vecka i januari eller februari och då är ju Gran Canaria det bästa stället. Om vi åker så hyr vi hojar på plats så slipper man släpandet på sin egen hoj.

Just nu är det väl så långt som jag har planerat lite lätt. Vilka tävlingar jag kommer köra bestämmer jag när 2016 års tävlingsprogram är satt. 

Dagens träning blev pendelcykling till och från jobbet. Lite bål träning och när jag kom hem så klämde av ett trainerpass och körde 2 st 15 minuters omgångar 20/40 sekundare. Håll igen även idag så kändes bra :-)