söndag 29 november 2015

TRÖTT MEN LYCKLIG

Dagens höjdpunkt var roslagsleden från Bagghus till Gåsvik. Finaste cyklingen i Roslagen. Finns sittplatser här och där om man blir trött oxå. Mumma!!!
Moln, sol, blåsigt och + 5 grader på morgonen. Så vid 8:30 tiden rulla jag in mot NT och mötte upp Stefan vid Upplunda vägskäl. Vi rulla längst med kusten upp mot Älmsta. Men trotts medvind så rulla cykeln trögt och det kändes mest motigt. Vi bet ihop och trampa på. Vid Bagghus så lätta roslagsledens dragning längst med kanlen upp sinnet lite då den biten innebär väldigt skojig cykling. Väl i Älmsta blev det en god Fika på Ica.

Sedan rulla vi hemåt. Vi hann inte långt innan regnet börja strila. Regn, vind pisk i ansiktet och blöta kläder på hemvägen gjorde slut på Stefan först som blev rätt trött. För min del så krokna jag rejält sista biten hem från NT men då var det inte långt kvar. 

Dock väldigt skönt att komma hem efter 4 timmar i ruggväder. Finns inga bättre gladpiller i världen som kan ersätta en dos rejält distans pass och efter en dusch och lite mat så är man trött men lycklig.