söndag 1 maj 2016

HEMMA XC TRÄNING

Blev 6:a i H40 igår i Säter. Men efter gårdagens rejs så kände jag mig inte färdig med att rejsa denna helg.

Tyvärr blev det för långt att åka bil och köra 1:maj loppet i Kvänum även fast jag var bra sugen. Men det kostar att resa oxå och just nu ska det gå lite pengar till annat. Så det blev att köra enmans rejs på hemmaplan.
 Jag hade ju tider att köra emot och banan är sjukt fin just nu. Torrt och fint och det var äntligen varmare i luften så det gick att rejsa i kortkort. 

Tänkte köra tävlingshojen men fick inte tätt på hålet i bakdäcket och hade inget nytt däck så det blev träningshojen.
Hade bra flyt och bra med power även fast jag kroknade lite mot slutet. Skulle köra 9 varv men räkna fel så det blev bara 8 varv men jag var rätt mör då.

Cykel materialet verkar iallafall spela mindre roll då jag matcha tiderna ganska exakt som jag körde med tävlingshojen i tisdags. Tiderna idag: 6:09, 6:08, 6:10, 6:13, 6:15, 6:18, 6:21, 6:18 min. I början ledde jag tillochmed mot förra gången men då körde jag ett varv till.  Totaltiden idag blev 50:03 min.

Gissar att hade jag kört ett varv till hade det blivit ca 6:20 så total tiden skulle väl tiden blivit ca 56:23 min och då hade jag blivit slagen med ca 13 sek av mig själv jämfört med förra gången.

Lite ledig ett tag nu så lite annat upplägg på träningen i en vecka. 
Imorrn river jag av ett trainer pass 4*4 minutare.

Flög lite drake med Simon idag. Riktigt skoj med drake. Ska nog investera en något bättre drake som håller en krasch ned i backen..