söndag 29 maj 2016

RACER DISTANS


På morgonen när jag spanande in smhi appen så visa den en stor sol. Och med förväntningarna om fint väder och solsken så rulla jag och Stefan ett racer distans pass upp mot Grisslehamn för en god cykelfika. 
Men väl på cyklarna så var det ingen sol så långt ögat kunde nå. Det var igenmulet, småkyligt och snålblåst hela vägen upp till Älmsta. Vid Älmsta var motivationen helt slut och för att få lite snabb energi och värma oss lite så blev det fika på Kröns fika ställe. Ett väldigt mysigt fik som är inne i ett växthus, så varmt och skönt. Enda lite negativa med det fiket är att det är väldigt dyrt att fika där ...märkte vi :-)  Men idag var det värt med lite dyr fika. Kändes bättre på vägen hemåt då det var mer medvind. Blev ändå ett bra distanspass i lugnt tempo.

Väl hemma så blev det klippa lite gräs och fortsätta med vedklyvning och vedstapling. På sena kvällen dök solen upp men då satt jag framför datorn och tittade på redbullTV. Det var ju världscupen i mountainbike XCO i La Bresse / Frankrike. Väldigt spännande i både herr och dam klasserna. HÄR är en länk om någon missat.

Annars så går många tankar till Samme som krascha brutalt i Falun i helgen på Långa Lugnet. En otäck vurpa efter blivit avprejad av vägen spoilerade resten av säsongen för Samme då han bröt lårbenet. Läs hans blogg HÄR.