onsdag 27 juli 2016

XCO KM


Blev rätt skitigt KM då det åskregnade på eftm.

Hinde inte med att blogga efter gårdagen då det blev sent innan jag var hemma. Det var liksom fullt ös på jobbet hela dagen lång igår och det var väldigt varmt och sommrigt väder. Så när jag kom hem tänkte jag att jag skulle hoppa i plurret men på vägen hem så torna åskmolnen upp sig som en vägg. Hann precis komma hem innan det börja åska och spöregna. Så något bad blev det inte. Men blöt blev jag ändå när jag cyklade till Stefans hemmabana vid lundabadet. Det var ju KM i mtb xco denna kväll. Det var 7 varv på banan som gällde och banan var ca 2,5 km. Underlaget var fortfarande hårt trots regnet men det var rätt halt på vissa partier så man fick se upp så man inte kvadda. 
Det var hårt motståd då Micke var var med så när starten gick så fick jag ta i för fullt för att försöka hänga med. Gick bra att hänga med tills långa stigningen där fick Micke några sekunder. Vid varvningen låg jag ca 15 sek efter. Men sen rann det iväg med tiden. Jag hade bra flyt och tryck men Jag var ändå 4 min efter Micke imål. Han kör verkligen fort nu.

Resultat KM 7*2,5 km
1:a Micke F...54:23 min
2a GT...58:12 min
3a Stefan L...1:01:00 tim
4a Chippen...1:06:00 tim
5a Cristoffer Å...59:00 min(6 varv)


Mest sol och bad idag!

Lediga onsdagen idag och det har mest varit en lugn dag med sol och bad. Vädret har varit strålande även idag. Körde ett trainerpass på fm men det blev ett segt pass. Jag var sliten sen igår kväll och matcha inte alls bästa tiderna. Men det var ingen överaskning. Körde mest detta pass för viktens skull. Nu blir det vila fram till fredag kväll då jag ska testa Alingsås bana inför lördagens rejs.