söndag 4 december 2016

KULLEN BAKOM HUSET

Denna vecka lyckades jag med att få till lagom mycket och bra träning utan att köra ett enda trainerpass. Jag har inget emot trainer och kör faktiskt trainer året runt och nästan minst ett pass i veckan då trainern är så exakt. Men såklart blir det mera trainer på vinterhalvåret.
Mest trainer blir det då det är blött väder. Har med åren ledsnat rejält på vatten och lera då jag tränar även fast jag kan gilla det på tävling...ibland... så de blöt perioderna är trainern guld värd.

Men vinterhalvåret bjuder oxå på fantastisk rolig Xc oxå då jag hellre kör ute än inne. Just nu har vädret varit stabilt, lagom kallt och det har varit lagom med spårsnö så hela veckan har jag kört ute. Faktum är att jag på vintrarna kört så mycket runt kullen bakom huset så under sommaren kör jag inte ofta här då man är lätt less på kullen utanför. Men då finns ju slalombacke där man kör sig proppmätt hela sommare tills man når hösten.
Då är man sugen igen på kullen bakom huset.... Och så fortsätter det år efter år....

Dagens träning var lika fantastisk skojig som tidigare i veckan och då banan blivit hårdare för varje gång har tiderna blivit snabbare och snabbare. Idag var det dock väldigt ojämna tider då jag var väldigt seg i början men rapp på slutet så blev första varvet en tid på 8:55 min och sista på nära rekordtid 7:51 min. Lite väl stor skillnad men det satt nog mest i huvet. Lite svårare att tända till då man rejsar själv.

Imorrn blir det vilodag!!