torsdag 25 maj 2017

SOMMAR FEELING

Det har varit riktigt skönt sommarväder de två senaste dagarna så man har fått njuta lite. Man är lite långledig nu oxå då det är röd dag idag och jag ska jobba helg så ledig imorrn. Det är skönt.
Skönt är oxå att jag kunnat träna lite igen. Fortfarande väldiga problem med ryggen och har blivit tvungen att välja trainern istället för utomhuscykling.
Gårdagens trainer pass gick riktigt bra då benen var rätt pigga. Men då jag inte är 100% fri från förkylningen så verkar återhämtningen rätt kass. För dagens trainer pass var plågsamt jobbigt och resultatmässigt riktigt dåligt.

Formen är satt i riktig darrning så nu kommer jag fokusera på att bara träna själv ett tag för att komma tillbaka till en mer stabil nivå. Inte riktigt som jag hade planerat från början utan det var bara knögla ihop tränings schemat och kasta det i soporna. Skrivit nytt schema nu men får känna efter dag för dag hur jag orkar.
Imorgon blir det ett lugnt rull pass har jag tänkt och är ryggen bättre tills på lördag så blir det premiär för backintervaller rakt upp i gamla liftspåret då.