söndag 21 maj 2017

TREA PÅ BORLÄNGE TOUREN

Det blev en kämparinsatts denna helgen på Borlänge touren. Men jag lyckades kämpa till mig en total 3e plats i H40 klassen och som det har känts mellan rejsen så får jag vara nöjd med det. Hasse verkar dessutom vara i bra slag och han var rätt överlägsen. Även hans bror Henrik var för stark denna helg.
På dagens etapp som var XCC så gällde det att vara på tå för att hänga med då det var kort lopp och därmed hög fart.
Så vad passar bättre än att få till ännu en katastrof dålig start. Var nere runt 20e plats i början av rejset och trodde det var kört. Men tempot var högt och ingen i tätklungan ryckte iväg så jag jobbade på och plockade placering efter placering. Och in på varv 2 var jag ikapp tätgruppen som var 6-7 man. Hämtade mig lite under varv 2 och in på sista varvet blev det lite tempohöjning då Henrik Mård tog över taktpinnen från Tommy Evaldsson. Men alla hängde med skapligt. I sandba ken avancera jag till 3 e plats och ville gå upp i lednining innan droppartiet men jag orkade inte. Men när det räta ut sig så kom jag om Hasse som mest bevakade sin totalledning och inte körde för fullt. Strax innan stockarna tog jag i allt och gick om Henrik. Får några futtiga meter men på spurtrakan in till mål är jag helt rökt och Henrik, Tommy och Erik Greijus spurtar förbi mig så en 4 e plats idag och 3a totalt.

Nu måste jag bli kvitt den där envisa hostan och få veck snoret så jag kan börja träna igen. Den onda ryggen ger nog med sig om någon dag eller två.
Nya tag snart!!!