söndag 30 december 2018

KINGSMOUNTAIN

Idag blev det en tidig och lååång biltur (enligt barnen) till kungsberget med familjen. På vägen upp smådugga det och var runt nollan i tempratur. Rätt grått väder med andra ord!!

 Men smhi hade lovat sol och efter den medtagna lunchen i värmestugan så trängde solen genom molnen och det klarnade upp precis som smhi lovat👌tipptopp!!

Blev en riktig vacker eftm och härlig skidåkning. Pisterna var riktigt bra men mot slutet av dagen blev det lite isigt blandat med snömodd i de brantare pisterna. Inte så konstigt då det var smockmycket folk som åkte.  Blev oxå lite köande till liftarna men det gick relativt fort ändå att komma upp.

Kul att göra något sportigt som hela familjen tycker är kul som omväxling😊

Men man får lite tankar om sporter man gillar!! Numera får man ta nya och gamla sporter som en kul grej för att njuta. Tankarna finns fortfarande kvar att försöka utmana och ta ut gränserna och försöka öka farten men bara inse att min kropp egentligen är helt slut för fysiska utmaningar. Ryggen och knä lederna håller inte alls för ta ut svängarna och en större krach skulle nog göra en helt ofärdig så man får hålla tillbaka och försöka att njuta av att göra något långsamt...😐.. Det är nämligen lite svårt när man är så tävlingsinriktad🙄😊

Vad gäller cyklingen så är man så inkörd på det både fysiskt och tekniskt så där funkar kroppen på rutin. Men även av cyklingen får jag ont men som mest så molvärker det bara och det lär man sig att leva med.
Inte går det att sluta heller för då skulle kroppen falla isär helt och hållet och samtidigt behöver jag endorfin kickarna man får av hård fysisk aktivitet....såååå summa summarum av detta lilla ego gnäll är att: -tur att man har cyklingen som kan ge en det man inte kan få av andra sporter.....😀

...huvet säger ja!!! Kroppen säger nej!!! ...lite så är det att åldras!!!