tisdag 31 juli 2012

VIDEO FRÅN V-VM 2011



Börjar leta lite videos om hur det ser ut på den Brasiljanska banan.


GALET BRA



Tisdag är oftast fyrornas dag. Kände mig urstark och körde för rekord och jag är ganska säker på att jag krossa gamla rekordet. Ska kolla ikväll. Snitta fyrorna mellan 450 och 500 watt. Så stark i jämnhet har jag inte varit någongång tidigare. Kul med bra pass. Men det är rätt många pass däremellan där det inte slås rekord.
Jorå WORLDREKORD: Watt snitt på 4 min: 1a 490w, 2a 458w 3e 450w 4e 462w.
Grymt bra serie. Nöjd!!!
Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 29 juli 2012

FÖRSTA TRÄNINGEN PÅ SCOTT

Körde VM-backen 10 gånger med en svår, svår utförslöpa. Perfekt träning inför VM. Jobbigt, varmt och svårt, svårt, precis som det kan vara. Slingan tog ganska precis 4 min varvet. Jag trivdes som fisken i vattnet med en gång på alu SCOTT cykeln och det känns nästan lite synd att man inte har carbon SCOTT cykeln på VM. Inte för att jag tror jag kör något sämre på Titan marinen men SCOTTen är lite lättare och det lär behövas i de tuffa backarna. Ser verkligen fram emot att få köra den nya tävling cykeln nästa år.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 28 juli 2012

BRA CYKEL SPARRING

Blev nästan 2 tim racer TT idag då födelsedags barnet Robert Jonsson ordnade race på hemmaplan. 1 varv på roslagsrundans bana. Ca 38 km/tim i snitt. Vann gjorde Micke Flockhart. Jag var 5a i klungspurten. Hela 13 cyklister var vi idag och det är TT rekord i antal deltagare. Jätteskoj. Strålande väder och god fika efteråt. Rulla med Micke en kortis på vägen hem och prata lite träning såklart:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

FOTO FOTO FOTO

fredag 27 juli 2012

SCOTT - MIO MTB RACING TEAM


Nu har mitt team en Svensk framsida som komplement till den tyska framsidan. 
Lättare för de Svensk språkliga att följa med om vad som händer med teamet.
Thomas som leder teamet har varit otroligt hjälpsam och hela teamet har tagit emot mig med öppna armar. Jag är verkligen stolt att få köra med deras kit 2013.

torsdag 26 juli 2012

THE HOLE SM STORY by GT

SVENSKA MÄSTERSKAPS DAGARNA
 Eftersom jag körde för-SM förra året hade jag bra koll på hur banan såg ut inför årets SM. Med hela familjen på plats i Göteborg så tillbringades söndagens förmiddag med ett besök på Universeum för att underhålla barnen och oss själva för det var riktigt trevligt. På sena eftermiddagen så turades Irma och jag om att köra banan 2 varv i var. Banan var mycket skojig och som en kurvig motorväg ringla den kors och tvärs över 2 små kullar mitt i Slottsskogen. Lite trixig på något ställe men inga riktiga svårigheter. Det enda man saknade var någon längre brantare backe. Men förutom det gilla jag banan skarpt.
Måndagens XCO D30: 
På själva tävlingsdagen var det först Irma som skulle tävla vid 13 tiden och jag skulle köra vid 16 tiden. Perfekt!!! Då kunde vi ta hand om barnen och länga dricka samtidigt. Med Simon på ryggen och Iza lekandes med Tommys dotter Ebba så var läget under kontroll. Men en av kommissarierna stoppade mig och sa att langa dricka med en 1-åring på ryggen det gick INTE...!?1?  Oj!!! tänkte jag!! Han har inte varit med om mycket han inte om man tycker att det skulle vara svårt eller farligt!!! Dubbelsuck!! Onda ögat och sen bara gilla läget så första lagningen tog Hans Persson (tackar Hans Persson) sedan ragga jag upp Rolf Svenssons fru som var så himla snäll att hon langa dricka till Irma hela racet igenom. (tack Petra Svensson).
Irma körde kanon och fightades med Linda eriksson hela racet men Irmis vurpa mot slutet och förlora kampen om 4e platsen. Irma blev 5a. Bra kört!!!
När Irma kört klart så lastades barnen på Irma medans jag kunde få några minuter laddning innan start.


Månagens XCO H40
När starten gick var det tur att jag stod i första led för jag fick en lite knagglig start och gick ut ca 6-7a. Men mycket tidigt i racet så avancera Ulf Johansson snabbt upp i täten och här gällde det att vara med när den forne världsmästare drog upp tempot. Ulf körde hårt i början av racet och den enda som mäktade att haka på var jag så vi fick en ganska stor lucka tidigt i racet. Efter första varvet var jag lite grillad och lite orolig men i början av andra varvet gick tempot ned något och jag blev piggare igen. När den längsta stigningen började på andra varvet så tryckte jag på allt jag hade och fick några meter. När nu väl linan brustit så var det bara att gå på för fullt. Sedan gick det som på räls. Jag körde stabilt, med bra flyt och så fort jag kunde ända till mål och jag gled ifrån mer och mer. I mål var jag nästan 2 min före Ulf.
Det gick verkligen super bra och jag är mer än nöjd med racet!!!
Som dricka langare till mitt race hade jag raggat upp Stefan Hilke och han gjorde det kanon.
(tack Stefan Hilke)

Firades det väl rejält på kvällen
tänker man då!!!.... Visst!!! Efter den sena prisutdelningen var barnen i upplösningstillstånd. Trötta och hungriga. Oduschad och järnet iväg till närmsta ica affär och köpa grötpatroner (risgrynsgröt). Sen järnet med gråtande barn till vandrarhemmet och in i det gemensamma köket som var fullt med polacker och andra barnfamiljer. Jag i full tävlings mundering fick sätta mig ned på en ledig stol med 2 gråtande barn medans Irma med svettpärlor i pannan mikro värmde gröten och bredde mackor. Det hela lugnade ned sig någon när barnen fått i sig lite mat. Sen kvälls bestyr och vi rasa i säng vid 21 tiden.

Sån tur var vilodag och den tillbringades på ett varmt och över fullt Liseberg. Det var rätt skoj och trevligt även fast det inte blev mycket åka av pgrav de långa köerna. Tex till Flumride var det 1 timmes kö och så fortsatte det hela den dagen. På sena eftermiddagen åkte jag och provkörde XCE banan. Det var skojig bana men lite väl kort och flack. Någon liten backe tycker man de kunde haft med. Inte mycket tid att reparera misstag eller köra om på den banan. Men bara gilla läget igen för det är ju lika för alla.

Så var det onsdag och sista tävlingsdagen på SM.
 XCE var det som gällde.
9:48:00 startade jag och 1 min och 3,5 sek senare var jag i mål. 3e bästa tid i min klass. Det var ok start på dagen. I våran klass gick man direkt till semifinal och den kördes vid 14:30 tiden. Så iväg och köpa lite lunchsallad och möta upp familjen vid stora lekparken i slottskogen. Hann med att luncha, leka med barnen i ca 2 timmar och även en kopp kaffe på ett litet fik i parken innan jag begav mig mot starten för att värma upp igen. I semin mötte jag Dick Samuelsson som var klart snabbast i kvalet. Han stack som en pil i starten medans jag inte klicka i pedalen direkt utan med någon sekunds fördröjning var jag iväg som 4a... inte bra!!! Men jag körde upp mig till andra plats på de 2 varven/2 minutrarna man körde. helt ok igen trotts dålig start. 

Men till finalen måste jag få en bättre start.
Vid 15:30 tiden var det dax för final. Helt otroligt hade namn som Michael Johansson och Peter Carlsson blivit utslagna på vägen till final så man märker att det är inte så likt vanlig XC.
Starten går och samma scenario igen. Jag klickar inte i foten direkt och tappar någon meter och jag är 5a iväg. Kör om en i första kurvan men han kontrar så jag är 5a igen på andra rakan med PANIK i bröstet. I skogen ligger man på rad - går ju inte att komma om i de tighta kurvorna. Ut ur skogen och in på andra varvet kör jag om en igen och är 4a. jagar Henrik Lords ryggtavla och närmar mig. In i skogen igen och jag tänker nu får det bära eller brista jag utmanar kurvorna i max och ligger på Henriks hjul i sista kurvan. Jag gasar på allt jag har ur kurvan men det gör tydligen Henrik oxå och han var starkare. Sista jag hinner tänka innan jag når målinjen:  

- Faaannnnnn.... inte ens en medalj!!!!!! 
Sen skriker jag ur min ilska (precis som jag gjorde när jag var ung och förlora i badminton, hade precis samma maktlösa förbannade känsla). Men faktum är att jag är inte lika bra på XCE som Dick Samuelsson, Thomas Berg och Henrik Lord på XCE!!! punkt slut!!! 

Bara att gratulera medaljörerna. Nu i efterhand så är jag faktiskt mest glad att det inte är samma cyklister i topp som i XC. Man måste satsa på XCE om man ska nå toppen där, iallafall om banorna är så snabba och korta som denna bana. Men skoj tyckte jag banan var och själva XCE arrangemanget var kanon. Riktigt spännande och Oscar Ekstam med kompanjon var suveräna speakers. Kan nog bli stort XCE om det tas hand om lite bättre än XC av SCF.



HINDE INTE RIKTIGT

Var hemma lite efter midnatt efter ha averkat 55 mil hem från Götet. Vi lämnade högsommaren och åkte hem till lite mer vanlig sommar med mest moln och någon regnskur. Tar tillbaka det där jag bloggat någongång om att det är så fint väder här på östra sidan. Nåja!
Första trainer passet avklarat efter SM. Inget fel på formen iallafall, passet gick strålande 20/40 sekundare på ca 550-600 watt. Svettigt blev det.
Ikväll ska jag skriva ned "THE HOLE SM STORY" om jag hinner och så kort jag kan, blir väl ett A4 ändå..
Om ingen orkar läsa det så är det bra för mitt minne inför nästa SM att se hur jag gjorde och inte gjorde. :-) och självklart hamnar det på bloggen:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 25 juli 2012

NÅGRA MINUTER SUR GUBBE

Näää....!!!.... Det gick inte idag.

Inte ens medalj trotts bra och pigga ben. Jag gjorde racen så bra jag mäkta med utan några problem och med bra flyt. Tyvärr är jag lite dålig starter och idag gick det inte något fort alls för mig i starten medans de andra verkade vara hur start snabba som helst.

Jag blev 4a idag och jag var jävligt sur när jag gick i mål. Ungefär lika sur som mina små barn brukar vara några gånger om dagen :-D
Men det börjar lägga sig nu för jag är inte långsint.... mer åt det impulsiva tror jag;-)

Jag får glädjas åt de som var så snabba idag att de tog medalj och framförallt till Dick Samuelsson som var i en klass för sig. Han är grymt värd GULDET idag efter den körningen han visade upp idag.

Jag själv får nog träna på starter om jag ska kunna kriga om medaljer i XCE. Har man bara 2 min på sig på en flack bana så måste starten sitta perfekt.

Hem och träna nu GT:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 24 juli 2012

THANKS TEAM

FROM
SCOTT - MIO MTB RACING TEAM
HOMEPAGE.
Thanks you team from Germany that coming to support me from now on.

Passar på att ge ett special tack till Stefan Hilke som serva drickat under racet!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 23 juli 2012

SM GULD

Jag klara det.

Kort om loppet: Det var ett stort och bra startfält som släpptes

iväg kl 16:00. 6 varv skulle köras på den tekniska och grymt roliga

4,8 km banan. Jag fick en ok start och var iväg som 6a. Men jag

börja avancera nästan med en gång och när Ulf Johansson swicha

om mig så förstod jag att här måste man gå med. Ulf grilla

rejält i ett varv och jag var lite orolig. Vi fick ganska stor lucka. In

på andra varvet gick tempot ned något o jag kunde mickro

lite här och där. När vi kört 1,5 varv kände jag att jag var så

pigg att jag tog täten och gasade på. Ulf släppte några meter och

jag förstod att han var mänsklig den forne världsmästaren.

öste nu på för fullt, varv efter varv. Var inte säker på seger förän

jag skar mål linjen. Det är ju så mycket som kan ju hända på

vägen. Var så trött. Och glad att jag föll i lite tårar på Irmas

axel...stora spänningar som släppte då jag siktat högt och jag

Är super, super, super nöjd.

Hade även den snabbaste snitthastigheten och tiden av alla veteraner och det var en bonus:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

BEFORE RACE

Igår på sena eftm provkörde Irma och jag SM banan och det var en positiv upplevelse. Jag körde ju för-sm förra året på samma bana så jag hade lite koll om hur banan var. Nu när tävlingarna var igång och många kört på banan var det som en kurvig motorväg. Lite trixigt på något parti men inga svårigheter. På andra varvet satte jag banan klockrent. Blir det regn idag så blir det lite halt här och där och då något svårare att hålla bra tempo.
Annars är feelingen bra. Och precis som inför EM är jag på plats frisk och kry. Så bara upp till mig själv och det är skönt. Irma startar kl 13:00 så då ska jag ta hand om barnen och serva dricka till Irmis. Min start är kl 16:00 och då ska vi. Köra 6 varv på den fina 4,8 km banan. Hur skoj som helst:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 22 juli 2012

UNIVERSEIUM

Efter gårdagens bilresa ned till Götet och det halvsunkiga vandrarhemmet så sov vi gott på natten. Idag på fm så fick barnen en dos spänning då vi besökte universeium. Riktigt skojigt uppyggt och Iza tyckte det var skoj. På sena eftm ska vi till slottsskogen och prova banan.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 21 juli 2012

MOT GÖTET OCH SM

Samuel från Lycksele mellanlanda hos oss en natt. Idag fortsätter färden mot Götet och SM.

Published with Blogger-droid v2.0.6

torsdag 19 juli 2012

BÄTTRE KVALITE PÅ KRANJSKA FILMEN

MIN ROSTIGA STELA 41 ÅRS BODY ÄR REDO

Igår: Gårdagskvällen tillbringades hemma hos Ville och Ville gav mig en gratis teknik lektion att köra fort över hala rötter och sten. Det gick riktigt bra även fast Ville vann och jag vurpa på sista varvet i stressen att inte tappa Villes bakhjul och vara för evigt vilse från det fina idialspårret runt, över och emellan som satt som en karta i Villes ryggtavla... :-D.... Men jag fick en riktig genomkörare och fick kämpa hårt för att hänga med så jag är nöjd med passet.

Idag: Så var sista träningspasset avklarat inför SM på måndag. Blev ett 20/40 sek pass. Mycket igångdrag på 550-600 watt. Jobbigt!
Träningen har gått bra sedan EM så nu är det bara att smörja in den rostiga och stela bodyn så den rullar lätt. För det lär behövas i det tuffa starfältet kl 16:00 på måndag eftermiddag i Götebooorrrg...

Published with Blogger-droid v2.0.6

SHOPPING SHOPPING FOOOOOD

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 18 juli 2012

BLÅ HJÄLM RANDIG TRÖJA

Solen skiner och det är äntligen en sommardag.
Iza och jag har parkerat oss i solstolen på uteverandan nu på eftm och kollar på touren utomhus!!! Nice!!! Simon sover i barnvagnen. Farmor som hjälpt till lite på fm tar sin hoj och cyklar hemmåt. Farmor säger åt Iza att hålla koll på tv:en om hon ser någon med blå hjälm och randig tröja för då är det farmor:-D

I förmiddags hade vi finbesök av familjen Flockhart. Blev en hel del cykel och barn prat till en kopp java på verandan. En sväng ned till badstranden blev det oxå.  Mycket trevligt.

Published with Blogger-droid v2.0.6

SCOTT SCALE 70 GT

The training bike is ready. 11,0 kg. But only xt wheel and no light tires.
Tränings hoj klar. Xtr och slx samt lite xt. Man tar vad man har. Fin hoj blir det att hoja på efter SM.

Published with Blogger-droid v2.0.6

SCOTT SCALE 70 GT

The training bike is ready. 11,0 kg. But only xt wheel and no light tires.
Tränings hoj klar. Xtr och slx samt lite xt. Man tar vad man har. Fin hoj blir det att hoja på efter SM.

Published with Blogger-droid v2.0.6

tisdag 17 juli 2012

FILMTIME FROM KRANJSKA



En rörig blandning bilder och lite film!!!

HÅRT TRAINER PASS

Det var sista hårda trainer passet innan SM. Veckans A-O pass=4orna. Gick ok!!!
Imorrn blir det XC TT hos Ville. Det är ju Villes träningsbana så jag räknar med pisk och en rejäl skopa sparring.
Nu storstädning(den som ej blev av igår) :-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 16 juli 2012

BYGGA CYKEL

Bygger ihop en träningshoj som jag kommer ta i bruk efter SM. Tar tid tycker Irma.

Published with Blogger-droid v2.0.6

TRÖTTER

Tur att det är vilodag och tur att farmor hjälper till med barnen. För idag är jag är rätt trött. Powernap i solen på verandan efter lunch när Simon sov. Inte ofta man sover mitt på dagen nuförtiden men idag behövdes det verkligen. Tar på krafterna att leva:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 15 juli 2012

YOU ARE COMPLETED

Det var så bedrövligt väder idag med regn, regn och åter skyfall. Så backe intervaller utomhus utgick och in på schemat kom istället 20/40 sek intervaller 2 set a' 15 min på trainern. Totalt 42 min tog det idag att köra halva Stelvio stigningen och där var det sol o varmt som vanligt.

Vad hittar man på nu? Ingen dator då modemet är krachat av åska. Blir förmodligen en hel titta på touren i eftermiddag. Städar jag huset så går det nog bra att glo på cykel några timmar;-) Men vad ska man muta 2 pappa tokiga barn med då för att få se lite cykel på eurosport:-/:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

SALBOHED XC RESULTAT

Resultat SALBOHED XC från gårdagens Race.
6 varv
Gunnar Töjrén 1,01,12
Magnus Petersen 1,04,59
Tommy Olsson 1,06,08
Johan Ulander 1,12,47
Magnus Andersson 1,13,54

5 varv
Mathias Södereng 1,05,16

4 varv
Erik Åkesson 59,42
Irma Grape 59,55
Håkan Åkeson 1,02,57
Emil Gustavsson

Mer bilder på Tommys blogg.

Published with Blogger-droid v2.0.6

lördag 14 juli 2012

CRATONI I WANT YOU

Inför VM i Brasilen har Scott - Mio Mtb Racing Team tagit fram en Sverige designad CRATONI hjälm som jag kommer att ha som SVENSK Krona på huvet :-D
Grymt snyggt lackad är den!!! Cratoni är det som gäller på huvet inom snar framtid.

Egen lackad hjälm var ju så grymt coolt när det dök upp troy lee designade motocross hjälmar i slutet på 80-talet. Särskilt minns jag Jeff Wards hjälm. När han stod startklar på startlinjen och tittade ned på startgrinden zoomades hjälmen in och det enda man såg var mr Amerika som pekade med pekfingret mot dig iklädd den Amerikanska flaggan och text löd: I WANT YOU!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

SALBOHED XC TT

Idag hade Irma och jag barnvakt så vi åkte västerut till Sala/Salbohed för att köra lite XC TT.  Tommy Olsson hade fått till banan riktigt kul och utslagsgivande. Det var bra sparring då vi var 10 st startande idag. Jag tog starten och höll den till mål. Tommy körde riktig bra i början men krokna mot slutet. Magnus Pedersen gjorde tvärt om och var istället stark mot slutet. 1A GT, 2A Magnus P, 3A Tommy O. börja att plocka bort alla snitslar och pilar, tack Mathias för hjälpen. Resultat 6 varv Gunnar Töjrén 1,01,12 Magnus Petersen 1,04,59 Tommy Olsson 1,06,08 Johan Ulander 1,12,47 Magnus Andersson 1,13,54 5 varv Mathias Södereng 1,05,16 4 varv Erik Åkesson 59,42 Irma Grape 59,55 Håkan Åkeson 1,02,57 Emil Gustafsson Upplagd av Tommy O kl. 22:
Nu ut till soliga Björkö örn för middag:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

fredag 13 juli 2012

PRESSRELESE PRESSRELESE




Nu är det helt klart att säsong 2013 kommer jag köra för det tyska teamet SCOTT - MIO MTB RACING TEAM.  Efter att jag i många många år haft hjälp av Billy guldager / MARINBIKES i Sverige så måste jag se framåt. Billy som gick bort för ett tag sedan har stöttat mig med material sedan 90-talet och jag saknar honom.
Med rätt goda resultat och framåtanda har jag lyckats få vara med i ett internationellt och professionellt team och säsong 2013 kommer jag tävla på en SCOTT scale rc och träna på en SCOTT scale 40 cykel. 
Ska bli hur kul som helst att få backup av detta bra team och tack för att jag får vara med Thomas Schröder, Elisabeth Höll, Immanuel Heine, Killan Heine, Marcus Sahl, Ralf-Peter Heine, Andreas Sahl. 

 
EM Kranjska Gora 2012, foto Kjell Olsen.

Happy and proud today!!!

torsdag 12 juli 2012

XX OCH 20 40

Förmiddagen gick åt att hämta hem nya framgaffeln en world cup sid XX. En riktig värsting gaffel på hojen nu! Det känns bra. Träningen avklarad för dagen oxå då ett 20/40 sek avkarades på 45 min. Jobbigt pass idag då mycket energi gått åt till barn denna dag och vecka! Trotts att snälla farmor hjälpt till här hemma.
Jag har full förståellse till de som ej orkar följa tränings schemat då de har små barn. Men någon måste ju orka göra det, så varför inte jag... Sätt ned foten framför den andra bara!!!

Published with Blogger-droid v2.0.6

onsdag 11 juli 2012

UTLUNDABADET XC TT

Bilden visar en trött GT som är på väg hem efter ett XC TT hos Stefan vid lundabadet. Banan som Stefan har där börjar blir riktigt fin. Det är en teknisk, kurvig och intensiv bana. Rätt så lik årets SM bana i Göteborg. Så det blev en bra genomkörare. Racet gick bra för min del. Jag kände mig rapp i benen och körde ok tekniskt dock finns det sekunder att kapa på den banan om man blir mer inkörd på den. Jämna varvtider hade jag med: 7:29, 7:31, 7:31, 7:35, 7:40, 7:32, 7:33, 7:34 min. Totalt: 1:00:28 tim.

Published with Blogger-droid v2.0.6

INFÖR SM XCO


Fokus har varit inställt på XCO SM i Göteborg sedan master EM i Kranjska gora. Träningen har funkat fint och svarat som jag tänkt. Det har inte varit så många riktiga race sedan EM men vi har här hemma kört en hel del träningsrace och sparringen har varit kanon. Banorna har vi försökt göra kurviga och intensiva precis som SM banan kommer att vara. Har kollat in startlistan nu när anmälan är stängd och det är helt klart den tuffaste startlistan hittills. I stort sett alla bra H-40 pojkar är på plats och det är ett riktigt getingbo. Det kommer bli grymt tufft och tight race. Går kårar längst ryggraden när man läser namn som Ulf Johansson, Michael Johansson, Peter Carlsson, Rolf Svensson, Anders Johansson, Magnus Pedersen, Dick Samuelsson. Det är väl de som kommer slåss om guld, silver och brons. Kanske kan jag blanda mig in i striden om jag har flyt och tur. Det finns några namn till som jag verkligen måste se upp med och som kommer köra bra. 
Detta blir hur spännande och kul som helst!!!!

SM STARTLISTA XCO H-40 2012 37 st

Anders Johansson
Kvänums IF
Anders Östberg
Brudpiga RK
Börje Davidsson
Alingsås SC
Christer Claar
Borlänge CK
Dick Samuelsson
Kolmårdens MTB
Erik Ernstsson
Finspångs CA
Gunnar Tibert
CK Valhall
Gunnar Töjrén
CK Norrtälje
Hans Persson
CK X
Henrik Lord
Borås CA
Johan Helander
Västerås CK
Kent-Inge Ahl
Hjo Velocipedklubb
Kjell Olsen
Borås CA
Kristian Skoglund
Hässleholms CK
Lars Svarf
CK Natén Säter
Magnus Pettersen
Almby IK
Magnus Svensson
MTB Täby
Magnus Wiking
Järfälla CK
Marcus Persson
Hjo Velocipedklubb
Markus Nyström
Varbergs MTB
Martin Claesson
CK Master
Martin Wenhov
CK X
Mats Andreasson
Kolmårdens MTB
Mats Edvardsson
IK Jarl Rättvik
Michael Johansson
CK Hymer
Mikael Carlsson
Eksjö CK
Mikael Forsby
CK Master
Niclas Ahl
Tullinge SK
Peter Carlsson
CK C4
Peter Örn
Tullinge SK
Rolf Svensson
Varbergs MTB
Stefan Larsson
CK Norrtälje
Stefan Larsson
CK X
Tomas Berg
CSK Ludvika
Tommy Eriksson
Eskilstuna CK
Tony Jakobsson Olstam
CSK Ludvika
Ulf Johansson
Södertälje CK



tisdag 10 juli 2012

S - M M R T


FYRA FYROR ÖVER FYRAHUNDRATRETTIO WATT

Sååååååååååååååååååå jobbigt!!! Men benen var pigga och huvet med. Kände direkt på uppvärmning att idah siktar jag högt. Det var den sista intervallen som förstörde 440 watt strecket i snitt. Jag krokna lite i benen på sista. Nöjd med passet! Nu lite bål träning sedan blir det lite fix här hemma och lek med barnen.

Published with Blogger-droid v2.0.6

måndag 9 juli 2012

VILODAGEN

En av kissarna är så trött av allt bus att den somnar i min famn. Själv kollar jag på inspelad le tour de france sen igår. Sååå impad av Fredriks framfart så man sitter med tårar i ögonen. Var 30 år sedan en Svensk hade på sig den röd prickiga bergatröjan och 14 år sedan en Svensk vann en etape på touren. Nu är den 30 åriga väntan över då bergatröjan är Svensk. Etape segern kommer inom kort hoppas man. Vilodag för mig idag men inte vilodag på touren föränn imorrn:-D

Published with Blogger-droid v2.0.6

söndag 8 juli 2012

MARIN RACER SÄLJES

Säljer min fina marin racer. 58 cm aluminiumram med carbon framgaffel. Shimano ultegra runt om(10-del). Basic shimano hjul.
Pris: 7000kr
Prutat och klart. En mycket fin träning, motionstävlings cykel som är i väldigt bra skick.

Published with Blogger-droid v2.0.6

BORG XC ETAPE 2

Idag starta xc:et i duggregn och avslutades i spöregn. Halare och halare varv efter varv. Men ändå sommarvarmt och lite åskkvaft.
RESULTAT
6 varv på en 3 km bana.
1A GunnarT...57:35 min
2A Tommy O...1:02:53 tim
DNF Stefan L

Published with Blogger-droid v2.0.6