söndag 14 februari 2021

HEMMA FJÄLLEN HELG

En fantastisk vinterhelg vädermässigt och träningsmässigt. I lördags soligt och ca -8 grader. Idag söndag lite molnigare men lite sol då och då -2 grader. Bäde lördag och söndag blev upplägget skidåkning på förmiddagen och mountainbike på eftermiddagen. 

Skidåkningen var grym. Nu körde vi hela familjen tillsammans så tempot var väl inte så högt men alla i familjen från 9 år till 49 år körde hela varvet på 6,2 km på roslagens golfbana utan för mycket gnäll😊👍 kul!! Fina spår båda dagarna.

Mountainbike cyklingen gick däremot lite sisådär. I lördags så gick det lite bättre ändå även fast det var riktigt lömskt halt på de flesta ställerna. Körde rätt precis en timme.

Idag gick det väll oxå ok egentligen. Men det hade blåsigt lite så snön i träden hade fallit ned under dagen så jag fick springa runt med skyffeln och ta de värsta partierna. Det var ändå väldigt moddigt på några ställen och när det blåste till och snön la sig på banan blev det halare än halast. Först hårdhalt och sedan moddhalt på det. Bidde några småvurpor och uråkningar idag men kämpa runt i en timme idag med.













I fredags körde vi lite slalom i kvisthamrabacken. Jäkligt fin backe och tur den finns i norrtälje. Väldigt mycket fjällen känsla där på kvällen då man tittar ut över staden. Men backen är lite väl populärt så det blir mycket lift köande för att få åka. Så även det gav en liten fjällen känsla😊men skoj var det!