söndag 29 december 2019

EN DAG VINTER



Så kom då den efterlängtade vinterdagen men lagom spårsnö, fruset och hårt underlag, minusgrader och sol.
Mumsfillibabba kan man uttrycka!!!
Direkt på morgonen då solen börjat titta fram så stack jag ut på xco banan här hemma. Hade fått göra en variant som gick på de torraste delarna då det är mycket vatten överallt. Fick till en kuperad bana på 1,4 km som var 99% frusen.
Det var så kul att cykla så man ville knappt sluta. Men benen tyckte jag behövde en paus efter någon timme.
Stefan dök oxå upp då jag kört klart och körde en sväng han med då banan var så fin.

Damerna här hemma var senare en sväng till täby och då var jag hemma med Simon. Vi var ute i skogen en sväng och titta på när Stefan körde. Annars blev det mycket TV spel och mobil som vanligt. Men hann med lite TV sport oxå då tour de ski börjat och även världscupen i cyclocross.

När damerna kommit hem och Irma fått träna så var det mörkt. Men då smhi lovat mildväder så ladda jag lamporns och körde ett kvällsrejs på xco banan här hemma igen bara för att det var så jädrans kul.

 Det var som ett TV spel med kroppen som joystick. Att vanligt folk inte fattar hur kul det är med mtb xco är märkligt!! Vilken action det kan vara precis utanför husknuten om man öppnar sina ögon och sinne.

Idag är det dagen efter vinterdagen och det är plusgrader och vädret verkar gråstabilisera sig igen. Den tänkta utedistansen skjuter jag upp till nyårsafton då det är så halt och slaskigt idag. Så idag blir det trainer istället. Siktar på 2 sträckor på bigringvr mallorca challange senare idag.
Det är rätt ok träning det med då det är gråväder.