onsdag 25 december 2019

GRÅTT DIMMIGT OCH BLÖTT



Vädret bara fortsätter att jäklas och gör utomhus träningen mer utmanande än vanligt. Men man får tillfälle att använda de där tuffa uttrycken som man använt då och då de senaste 30 åren då man hojat i lite värre väder att: det ska inte vara för lätt!!

Idag skulle det ju inte regna så Stefan och jag hade bestämt att köra orginal älmsta rundan. När vi möttes upp vid norrköp vid 9 tiden på morgonen så var vi redan blöta utanpå kläderna då det var finregn i luften och grådimma vart man än såg.
Det var lika bra att ta tjuren vid hornen och bara köra på som planerat. Vi körde norrut längst kusten och efter ca 2:45 tim så var vi rätt genomblöta men framme vid ica i älmsta där vi stappla in blöta och frusna.
Sån tur var hade de lite infravärme på där så vi kunde värma våra blöta hanskar och fötter lite medans vi tog en macka och kaffe.

På vägen hemåt mot Norrtälje så regna det iallafall inte och det rulla på riktigt bra. Blev nästan 10 mil och ca 4 tim på hojen idag.
Det gick rätt skapligt idag trots vädret men det var väl tack vare att vi babbla så mycket idag att tiden ändå kändes kort.

Imorgon lutar det åt trainer igen då inga minusgrader syns till på väderkartan. Måste ju bli lite kallare om man ska köra i skogen.