lördag 6 juni 2020

KVISTHAMRA MTB XCO TT


Så var det helg igen och det är redan juni månad och bara 2 veckor kvar till midsommar, och då det inte blir någon riktig tävling denna sommar då även Xco SM blivit flyttat till slutet av oktober så nöter vi på här i Norrtälje med lite Xco TT för att hålla motivationen och tekniken i god vigör.

Dock till denna lördag så kom det rätt mycket regn under natten och skrämde troligen bort några cyklister men då det varit så torrt innan så var banan helt ok ändå. Lite småhalt här och där men i grunden snabb bana. 
 Vi blev 4 startande idag så ingen trängsel när vi starta de 4 varven på kvisthamras elitebana som mäter 3,2 km. 

Micke Flockhart fick äran att dra upp tempot i början men efter lite dryga ett halvt varv får Micke ett stopp och det var på ett bra parti för mig så jag tar täten och får en ca 30 sek lucka till varv 2. Håller sedan tempot bra men Micke knaprar in lite uppför men jag håller lite högre fart utför så jag håller ledningen ända till mål och är rejält utpumpad och väldigt nöjd. Inte lätt att slå Micke även fast han kanske inte har sin bästa dag i skogen. 

Resten av dagen blev det mest vila. Det regna även på eftm så inte det roligaste vädret denna eftm men det ska bli bättre imorgon så då lutar det åt lite Mtb distans på fm.