lördag 27 juni 2020

KVISTHAMRA REJS


I brist på riktiga tävlingar så fortsätter vi köra våra TT här i Norrtälje. Vi är inte så många men ca 7 st har vi varit i snitt varje helg. Och varje helg har det varit något nytt ansikte på banan! Det är skoj!
Till detta rejs hade det behövts lite mer gräsröj än vi hann med men då det är sådan värmebölja så var det bara Stefan som orka ta det värsta slypartierna. Men banan var skaplig ändå. Vi får röja mer till nästa rejs här om ca 2 v.

Denna gång var Micke Flockhart het och revangesugen då han inte varit först i mål som han brukar vara de två senaste rejsen.

Så direkt i första stigningen var det gasen i botten och vi andra kunde inte hänga med riktigt. Jag var väl ändå den som höll jämnast fart efter Micke men jag tappa ganska exakt 20 sek per varv ändå och blev 1:20 min efter idag.
Det var riktigt varmt och det gick åt betydligt mer vatten än vanligt. Jag var helt slut efter rejset🥵💦💦

Nästa vecka tar vi nog en paus från en tuffa Kvisthamra banan och ev blir det rejs på någon annan bana i närheten för lite omväxling.









....Vaknade tidigt och då sjön låg spegelblank så blev det en lugn paddeltur även denna morgon samt ett dopp i det ljumma vattnet. Såna här unika mornar minns man resten av året👌