söndag 8 mars 2020

VIRTUELLT CAMP PÅ GC


Jag är egentligen på virtuellt tränings camp på Gran Canaria just nu men i ett av snabb besöken i verkligheten så passa jag på att ha ett litet tränings race på hemmaplan. Det är milt och blött i skogen men jag trixa till det och fick till en rätt så torr bana på 1,9 km. Vi körde 7 varv på den. Jag blev hårt sparrad av Konstantin i 5 varv men sedan fick han nog och kasta in handuken.

 Den handuken hade jag behövt för jag blödde rätt mycket näsblod under racet. Svårt att få stopp på det när man racer och man stannar inte för en sådan grej. Blev bra träning och benen funka bra trots att jag körde slut på dem i lördags. De måste återhämtat sig bra av den hemmagjorda pizzan jag gjorde i lördags eftm.

......som jag nämnt så är jag ju på virtuellt tränings camp på GC. Blev lite inspirerad av att Robban J skulle dit nu i helgen och denna vinter blev det ju inget riktigt träningsläger utomlands.

....Sååååå då leker jag att jag är där ändå och då bigringvr har en hel del rundor där och jag även kommit med i deras power team som test cyklist för nya indoorsträckor så fick jag tillgång till några riktiga gobitar.

Så i fredags börja jag med papegojdal stigningen upp till dammen. 
Igår körde jag den tuffaste sträckan från playa del ingle/maspalomas och upp till toppen på ön. Har kört den på riktigt med racer på 2:23:07 tim. Jag körde mot den tiden och det gick bra i 1:53 tim. Sen blev jag trött!! Jävligt trött!! Totaltom i benen så försökte jag hänga med men tappa 3 min upp därifrån. Skaplig tid ändå. Så halvnöjd!!

Idag var det ju hemmaracet så då fick det bara bli en soft runda längst med havet från mogan till maspalomas.

Imorgon får det bli vilodag. En dag i sanden på jobbet och sola lite i spottarna i taket!!

Sen tillbaka till träningscampet på tisdag kväll!!