söndag 8 maj 2022

UPPÅTGÅENDE


 Nu är det full vår och den vackraste tiden på året. Det har även ljusnat på hemmafronten efter en tyngre senvinter. Nu har det mesta löst sig och det känns bättre igen men det har tagit mycket energi och en hel del tid till spillo. 

Börjar få tillbaka lite kraft och energi men det är en bit kvar till hyffsad form. Rygg och höfterna blir visst inte heller yngre så jag kämpar på med daglig smärta och stelhet. Gäller att träna precis så mycket lederna tål då funkar det ok. Men huvet vill oftast mer än kroppen känns det som. 

Ligger lite efter de träningsvärden jag försöker uppnå för tillfället så mer fart just nu än tid.

Tävlingspremiären för mig blir sent iår men siktet är inställt på vara med på Husqvarna mtb tour som första riktiga tävling. Ska försöka hitta mindre små rejs innan dess för att få kämpa lite på rött så man inte får en chock hur jobbigt det är först på touren.

Idag tog jag en distanstur på hardtailen till Häverödal och testa deras xco bana. Den var helt ok. Ska prova rejsa där på onsdag kväll då de har ett rejs där. Tryckte på lite på ett varv och kände på banan och den var jobbig ☺️ Mycket slakmota och man fick jobba hårt mot underlaget då det var rätt bumpigt. Tiden var någon minut sämre än vad Hampus kört på banan så det blir nog mer än tufft att försöka hänga med på onsdag. 

Men det blir skoj!!