söndag 27 juni 2010

PARADIS FIKA

Dunderfint pass idag då vi körde ett cykeldistanspass till Simpnäs och tog en fika. Det blev nästan 2 tim fika i solen med Anders. En bedårande havsutsikt och goda nybakade bullar gjorde tiden ändå kort. Härligt var det!
Igår på midsommardagen så körde Jesper och jag ett kortare distanspass i Orsa på förmiddagen. På det passet blev det lite inlagt backträning då vi avverka 1 st riktig långa 10 min backe i tävlingsfart. Lite Italien känsla i den stigningen faktiskt då solen gjorde luften stekhet mot den branta backen och utsikten var gudomlig.
Dagen innan det, midsommarafton så körde jag Orsabiken. Lite korrigering där: Jag blev 9:a, inte 8:a som jag nämnde här tidigare.
Det var ett rätt kul race men kanske lite för snabbt race för att få en kanonplacering. Men jag körde på allt jag hade och efter en kanonstart då låg jag på rullen efter täten men jag mäkta inte med tempot efter ca 5 km då sanden sög musten ur benen. Jag tvingades släppa med sprängsyrafylldaben. Hade en rejäl schaktning någon kilometer men hämta mig sedan och tyckte jag körde bra resten av det korta racet. Min tid blev 55:54 min och jag var 3 min och 10 sek efter vinnaren Oskar Bylinder. Mer resultat här.