onsdag 8 september 2010

SYSSELDAG

Blev en dag av sysslor.
Handla mat och för första gången i mitt liv så körde jag själv-scanning och det var ju spännande och smidigt, sen att det tog dubbelt så lång att handla var väl för att jag är lite ovan och såklart så blev det kontroll och då var det bara att lasta på allt på kassabandet och tiden den stod liksom inte still då, men det stämde på öret så nästa gång kanske det går fortare att handla på det modärna sättet, sedan sop-sortera jag, fyllde gruslådan inför vintern så man kommer uppför backen, började fylla vedboden med torrved oxå inför vintern.
Tvättade kläder, hängde på tork på verandan och tränade en liten sväng samt rensade den sista delen av förlängningen på slalombacksbanan, den blev riktigt bra!!!
Iza lekte med farmor hela dagen lång, tur man har lite barnhjälp annars skulle det inte bli mycket gjort här hemma. Iza och farmor plantera jordgubbs sticklingar utomhus i en låda då jordgubbarna i växthuset har svämmat över. På sena eftermiddagen då jag och Iza skjutsat hem farmor så laga vi middag till Irmis och kolla på Vueltan innan Bolibompa börja.
Bra tajming där att Målgången är innan 18:00. För efter 18:00 så är det bara bolibompa på TV innan Iza gått o lagt sig. Sen så orkar man inte liksom inte så mycket mer!!!