fredag 17 februari 2017

KNUFFAD TILL LITE LIVSOMSTÄLLNING

Från och med imorgon så blir det lite livsomställning då jag för första gången tvingats till att jobba helger (varannan helg....pjuuu.....). Har ju klarat mig ifrån helger i 45 år men nu fanns inga alternativ. Det var liksom ta det eller så är du utan jobb. 
Fick vänja mig i tanken några veckor då det dessutom är ute i butiken jag ska jobba och inte inne i trygga verkstaden. Det kommer bli lite utmaning.

Det positiva är att man istället blir ledig lite mer i veckan och man får lite omväxling på jobbet och man får lära sig lite nya grejer. Under vinterhalvåret har jag nog inga problem med detta upplägg. 

Det negativa är väl just sommaren och tävlingshalvåret. De viktigaste tävlingarna kan man alltid söka ledigt till i god tid men man kommer missa några tävlingar under säsongen, det kommer man inte ifrån. 
Nåja....bästa är att inte älta så mycket utan bara köra på....

Jag har tagit det riktigt lugnt några dagar då jag inte vill dra på mig sjukan igen. Det har känts lite matt i kroppen så blir lugnt även imorrn. Ska köra lite kortare distans efter jobbet imorrn och se hur det känns. Om det känns bra blir det trainer eller Mtb på söndag, beror på vädret vad för träning det blir.