onsdag 1 november 2017

KORT OCH INTENSIVT

Denna vecka är det skollov så träningen blir bara på trainern förutom cyklingen till och från jobbet de dagar jag jobbar denna vecka. Idag var jag ju onsdagsledig som vanligt och körde ett lite längre trainerpass. Imorgon har jag en extra ledig dag då jag är hemma med kiddsen så tänkte klämma in ett kortare trainerpass på fm.  Motivationen har varit lite darrig så det har inte varit några rekordtider direkt på passen men inte heller bottenrekord.

Behövs lite kallare väder nu så det blir lite käle i marken så man kan köra lite mtb xc här hemma. Jag tränar inte längre i skogen om det är lerigt och blött. Det är inget skoj och sliter så mycket på materialet. Det är bara på tävling som det är ok med lera och väta enligt mig.
Appropå tävling så drar ck norrtälje igång med en cx serie på 5 tävlingar under nov-dec. Första rejset är jag arrangör på och det kör vi på norgegärdet i grind i Norrtälje kl 10:00 södag 5/11. Det är ett öppet cx rejs där man får köra med valfri cykel. Rejs tiden är 30 min +1 varv. Kort och intensivt.