söndag 7 december 2008

GRÅ GRÅARE GRÅAST

Lördagen bjöd på regn. På träningsprogramet stod det distans cykling så det var bara att ge sig ut. 3 tim 15 min var jag ute och det var +2 grader och regnigt hela passet, sämsta tänkbara väder. Men det stärker. Värsta motståndet denna dag på passet var vätan = kylan och trotts att jag bytte vantar efter en liten vurpa på glans is då jag kört halva passet så frös jag när jag närmade mig 3 timmar. Ingen fika detta pass men storfika när jag kom hem med bullar och godis!! mums!!

Söndagen bjöd fortfarande på gråväder men inget regn. Irmis tur att köra distans pass så jag gick långpass med Iza i skogen, sedan lite småfix med huset och senare på efm så var det dax för 4*4 90-95 % intervallerna på trainern i cykelförådet.
93%, 93%, 92% och 94% var resultatet efter de svinjobbiga intervallerna. Det gjorde ont men jag kom upp i % iallfall och det är jag nöjd med. Bara 6:45 tim denna vecka då jag haft ryggont halva veckan men det är bra nu.

Totalt efter 6 veckor ligger jag på 9 timmar i snitt. Det är 3 timmar sämre än förra året men då har jag en veckas sjukdom inräknad och en vecka yttre omständigheter, snöovädret med 80 cm snö som sedan blivit till 80 cm vatten på våran väg. Vi är just nu isolerade från omvärldens biltrafik... Ganska så skönt men lite omständigt. Ryggont denna vecka var lite för mycket men inget man kan göra något åt. Jag får vara glad att ryggen är bättre igen och jag kan träna för fullt. Däremot började jag planenligt med 3 st intervaller i veckan from december och 3 intervallpass har jag hunnit med denna vecka även fast de inte legat optimalt i schemat.