söndag 30 oktober 2016

CX o c h HEMMA BIKEPARK HÄNG

Fint och soligt höstväder även idag.

Idag tog jag vara på solens strålar till skillnad från igår. När det ljusnat på morgonen så var Simon och jag ute och cykla i hemma-bikeparken på gården. Vid 10 tiden böt jag om och böt aspecten  mot marincyclocrossen och begav mig till Mellingeholm för ckn's cx cup. Körde några varv på banan sen var det dax för start. Vi var 6 startande och rejset var 30 min +1 varv.
Stefan tog starten före Johan och mig. Tempot första varvet var behagligt så i början på varv 2 gick jag upp i täten och öka lite. Fick Johan på hjul ett tag men efter ett halvt varv så hade jag en liten lucka. Sen öka jag försprånget lite hela tiden. Johan och Stefan fightades om andra och tredje platsen. I mål så var jag först, sedan Stefan, Johan, Chippen, Freddie och 1 till. För mig blev det ett kul rejs och väldigt bra träning. Väldigt god fika efteråt oxå!! Mums!!

När jag kom hem blev det en snabb dusch sedan en promenad med picknick på Borgudden. När vi kom hem igen så ville Simon hänga i bikeparken igen så vi hoja någon timme till samt gunga och trimma lite gräs på tomten.

När det börja mörkna for Irma iväg och träna så då fick man iträda kockmössan och laga middag. Blev tonfiskpasta med italiensk vitkålsallad. Gott!!

Nuere blogga i phonen med en stor kaffe framför brasan i kaminen.
TV häng får avsluta denna dagen!