söndag 18 oktober 2009

GRUV & KUMLACROSSEN

KUMLACROSSEN
Får kämpa hårt då jag har en Falu cyklist hack i hälarna hela racet!!!


På slutet lyckas jag få in en långspurt och får några extra meter och tar en pallplats!!!


Varv 2 på kumlacrossen och här någonstans börjar jag tappa på täten!!!

Ola Hellström med CO hade gjort ett kanonjobb med bana och arrangemang i Kumla. Banan var jätteskoj men den var lite för slät och lite mindre tekniskt än igår. Att den var slät kanske var tur med tanke på de punkor jag fick igår. Men Norbergsbanan passade mig bättre. Jag fick åter igen en bra start och kände mig stark i Kumla men på varv 2 börja jag tappa mark när Hans Mård gick upp i täten. Den enda som orka med det tempot var Jan Jakobsson. Inte mycket mer att säga om det racet. Jag tappa någon meter här och där och vips så var man några rakor efter. Jag hade dock Peter Almlöf hack i hälarna hela racet och ett tag tog han in och var på väg att gå ikapp. Sån tur var så hade jag lite extra krafter på slutet och orkade öka farten något och kunde försvara 3:e platsen idag. Det är jag nöjd med. Jag körde allt vad jag hade utan några misstag idag och materialet höll.
____________________________________________________




GRUVCROSSEN
Här är jag 2:a och kör med punka i bak, precis framför mig kör Hans Mård med punka han med!!

Precis efter start på gruvcrossen och jag har placerat mig perfekt och har ett skönt tryck i pedalerna. Ligger fint till i 2 varv. På 3:e varvet så får Hans Mård en lucka och jag går upp i täten och börjar täta den luckan då punkar jag och precis framför mig har Hans punkat oxå. Tar mig cyklandes till depå och har ett nytt bakhjul där. På banan igen kör jag starkt och är på väg ikapp, då punkar jag ifram och dagen är förstörd. Riktigt ledsen och besviken då detta race var det mest troliga jag skulle kunna vunnit om jag inte punkat. Kände mig grymt stark och underlaget var som gjort för mig, men inte min cykel tydligen!!!



-----------------------------------------------------------------

En liten revange fick jag dock idag i Kumla med en 3e plats. Jag hängde dock inte med 1an Hans Mård och 2an Jan Jakobsson idag.