måndag 9 augusti 2010

KUL TUFF BANA

Lite bilder från helgens träningsrace i Salbohed, någon mil norrut från Sala. Tommy O hade samlat ihop lite racesugna-cyklister för lite sparring mot varandra. Det var en kanon fin bana Tommy bjöd på. Riktigt tuffa stigningar men ändå snabbt fint underlag. Lite av utlandskänsla när man klättrade korsvis upp i slalombacken, riktigt jobbigt. Körde faktiskt på lilla klingan i fram för första gången iår på ett race, senast var när jag var i Frankrike förra året på veteran VM i Pralope.
I Bilden ovan har jag precis gjort mitt MOVE på andra varvet i första långa stigningen.

Vid varvning varv 1. Tommy fortfarande i ledning för mig.



Starten. ovan.
Jag hade en riktigt dålig dag på cykeln i torsdags och orka som ingenting så jag valde att vila helt och hållet fredag och lördag. Allt för att vara pigg på Tommys race. Jag blev ju ifrånkörd av honom för någon vecka sedan då han var i Norrtälje och racede på min hemmabana så denna dag ville jag bjuda på mer motstånd.
När starten gick tyckte jag det gick fort direkt och Tommy satte av i en hisklig fart och han fick några meter här och där men jag lyckades täppa till dem. I de tuffa stigningarna gick jag trotts allt ganska så lätt med. Efter det snabba partiet i början på varv 2 så tyckte jag tempot mattades något och jag fick lite återhämtnings tid bakom Tommy. När vi gick in i de tuffa stigningarna på varv 2 kände jag mig pigg och gjorde ett MOVE. jag fick genast en lucka och då var det bara att köra allt vad man hade och det räckte till mål. Fick en liten revange mot Tommy och nu står det 1-1 i inbördes träningsmöten. Hoppas på ett avgörande i höst hos någon av oss.