onsdag 18 augusti 2010

NÄST BÄSTA TID



Hoppade utecykling för trainer på tisdagskvällen. Var sugen på ett race upp till alpe d huez och hade min rekordtid på 41:58 som target. Jag började väldigt bra och hade en ledning på 200 meter före mig själv men redan efter ca 15 min så kände jag att det här kommer inte att gå. Jag var tvungen att växla ned och farten sjönk. De sista 10 minuterna var jag helt slut och börja få energibrist. Hade inte hunnit återhämta mig tillräckligt från helgens race. Jag gjorde ändå min näst bästa tid och var bara 2 min efter mig själv. Nästa gång då ska jag ta 41:58.

IDAG DÅ: Min lediga onsdag idag men det var segt ändå. Regnet börja såklart ösa ned precis när jag klev på cykeln och skulle köra ett distanspass. Jag körde dyngblöt i 60 min sedan tog jag ett stopp vid slalombacken för att reka lite ny stig. Hade en idé om hur jag skulle vilja dra banan men där jag tänkt ha en nedfart är det väldigt brant, rotigt och svårkört. Jag gjorde ändå ett försök att rensa lite för att kunna testköra backen. Efter ca 1 tim rensning gick det att cykla så då provkörde jag och det gick--------- inte alls!!!!!!!!. En timme slit för ingenting. Bara att glömma den delen av backen. Jag reka lite till och hitta en annan lösning som kan funka. Men tiden rann iväg så jag får fixa den delen av banan en annan gång, när jag nu får tid till det.

Eftermiddagen gick åt till att sjussa hem farmor som varit barnvakt, handling och lek med Iza. När man väl fick Iza att ta det lite lugnt ett tag och titta lite på "Lotta på bråkmakargatan" så satt jag och nicka i gam-nacke-ställning i soffan och var totalt färdig. Fick ta mig till skafferiet och ta några nöd-degestive med smör på för att orka göra middagen till Irmis som sprang till och från jobbet idag.

Imorgon blir det slalombacken 15 gånger. Det ser jag fram emot!!!