söndag 23 januari 2011

GRAN CANARIA 2011

Så var en kanonvecka över. En perfekt träningsvecka utan sjukdomar, strul eller dåligt väder. Solen strålade över oss hela veckan lång och det bästa träningsvädret jag haft någongång på ett träningsläger. Totalt 28 tim spendera jag på cykelsadeln. Det är ungefär lika många timmar jag jobbar en vanlig vecka här hemma.
Det blev 3 dagar cykel och sedan 1 vilodag för att sedan köra 3 dagar till.
Racet "Pica de la nieves" som vi kört internt några gånger förr, kördes även denna gång med perfekta förutsättningar. Racet startar från la colina i san augustin och körs via fataga, san bartelome, ajacata och toppen. Min rekordtid från 1999 är 2:35 tim. Att den tiden skulle vara svår att slå visste jag från start. Men jag körde bra hela vägen och hade en snittpuls på 167. Tiden blev 2:45:36 tim och Stefans tid 2:59:45 tim. Jag är ganska nöjd med tiden detta år men man vill ju såklart förbättra.



En hel del solande blev det på de sena eftermiddagarna efter cyklingen och såklart på vilodagen. Även svalkade bad i Atlanten.
En hel del fika oxå men vi konstatera på hemvägen att vi inte ätit så mycket onyttigt som förr i tiden. Men kaffe kan man inte avstå som cyklist.

Massor av bilder/PICTURES i länkarna här under. Filmer kommer så snart.


PICTURES GRAN CANARIA 2011 1:      PICTURES GRAN CANARIA 2011 2: