lördag 28 december 2013

SUPERCROSS TRIX

Simon skulle upp som vanligt vid 5 tiden på morgonen så det var bara att kliva upp. Efter frukosten så visades det supercross på eurosport2 så Simon och jag satt och kolla. Simon blev så inspirerad att han klädde sig i spindelmanna dräkten, greppa trehjulingen sen skulle det trixas.

Vid 10 tiden var det cross TT på campus roslagen. Vädret var fuktigt och underlaget blött och segt. Robban hade fixat en snabb men tung bana som mest gick på grusväg. Jag körde mtb hojen denna gång. Vi var 10 startande. Anders S tog starten, och han brukar sätta upp ett högt tempo direkt så jag gasa på för att försöka hänga med. Jag fick bita i ordentligt till en början och hamna ett tag på efterkälken men vid långa stigningen på banan var jag ifatt. Tempot gick ned något och när det kurvades till lite på varv2 gick jag upp i täten.
Jag körde lite, lite fortare än Anders idag och drog ifrån med några meter per varv. Körde kontrollerat men blev ändå rätt trött mot slutet då banan sög så mycket. Riktigt skoj men smutsigt race. Robban bjöd på fika efteråt.
Sedan cykling hem för tvätta av hojen inför morgondagen då Tommy O kör XC TT i Salbohed. Hoppas på bra återhämtning till imorgon, ska bli skoj att köra lite XC på annan bana.