tisdag 30 maj 2017

STYLTA MIG UPP

Vaknade 2 min före innan klockan ringde och ryggen kändes riktigt bra. Stylta mig upp lite vingligt och gjorde frukost. Kände ömma bältet runt ländryggen komma mer och mer och förstod att det ännu är väldigt skört i ryggen. Men det blir lite bättre dag för dag. Fick bara några hugg denna dag och jag kom upp på cykeln utan större besvär.

Det var riktigt uruselt väder. Kallt och regnigt. Tur man jobbade.
Dagens träning var backintervall i slalombacken. Jag var helt inställd på det men det tog hela dagen av velande fram och tillbaka om jag skulle cykla hem och köra trainern istället för att köra i slalombacken. För att köra i slalombacken när det är blött och halt är inte speciellt skoj.
Men slalombacken alternativet vann ändå till slut då backe var det som var viktigast att träna så jag cyklade dit direkt efter jobbet och började direkt stylta mig upp 10 hala gånger och 10 hala gånger ned utan att tänka efter.
Det gick inte fort eller bra men jag körde det jag tänkt. Efteråt var jag som en blöt lergubbe. Så det var bara att trampa hemåt för att tvätta cykel och hoppa in i den varma duschen.

Känns väldigt motigt just nu och känner mig låg. Men det är bara att nöta på så släpper det snart.

Regn imorrn med så det blir trainer imorrn.

1 kommentar: