tisdag 27 februari 2018

SHIIIIIIT KALLT

Det är ju sportlov och jag är ledig i början av veckan. När jag är slutkörd får Irmis ta vid resten av veckan. Igår hinde jag inte med någon träning förutom snöskottning då det var fullt schema av vardagssysslor och lite annat.

Idag var det bestämt att vi skulle åka lite slalom i kvisthamrabacken. Det gjorde vi men shiiit vad det var kallt. Det var -12 grader men det var vinden som var pricken över i:et på kylan. Vi var där i 3 tim och körde och det blev 3 gånger in i värmestugan och värma sig oxå. När vi gav oss var jag frusen ända in i märgen så när vi kom hem så börja jag elda i kaminen och satte mig framför den i någon timme för att tina upp.

När Irmis kommit hem så tog jag mig i kragen och bylta på mig några lager kläder igen och stack ut på Xc banan som jag skottade upp igår..... igen!!

 Idag var det dock kärvt och mjöligt så det gick riktigt trögt. Körde 5 varv på en något förlängd bana. Halvkul!! Men fick lite motion iallafall.  Om det inte snöar tills imoorn så är nog banan riktigt bra då det ska vara fortsatt kallt. Då blir det nog skojigare.👌😀