söndag 11 mars 2018

SKIDOR OCH CYKEL

Det mesta i livet handlar och skidor och cyklar. På jobbet har det slipats, vallats och sålts skidor för fullt i veckan som varit. Även en hel del cyklar har kommit in på service samt så börjar en period med nycykelmontering nu så finns att göra.

Men som break i allt jobb blev det helg och då gick man upp ännu tidigare ängåupptilljobbettid och vi for till kungsberget för att tillbringa hela dagen i backen. Det blev massor av skidåkning och det enda som saknades var solen. Annars var det väldigt bra skidåkning och mycket snö samt bara någon minusgrad så inga frusna tår eller fötter. Vi var hemma igen vid 19 tiden och då var jag helt slut. Så blev en somna i soffankväll framför melodifestivalen.

Idag var jag piggare och ute på banan före frukost vid 6:30 tiden för att kolla skicket på banan då vädret varit så växlande. Men banan var i kanonskick även fast det var lite is i botten på några partier. Vid 10:00 tiden dök Stefan, Jonatan och Hampus upp och vi körde jaktstarts rejs på banan. Blev riktig skoj körning och banan var snabb och skojsig. Jag hade bra flyt och tryck så nöjd och glad för det.

Blev dock riktigt trött efter dagens rejs och lite torr i halsen så känns som lite som en light förkylning är på gång så nu får jag nog tagga ned några dagar för att få tillbaka lite krafter. Annars drog ju xco världscupen igång i sydafrika i lördags så det blev några timmar framför redbull TV för att följa rejsen i herr och dam klasserna. Riktigt spännande och tuffa rejs blev det och man längtar till nästa rejs att få titta mera. Ska bli urskoj att få se dessa stjärnor live i Andorra i sommar👌👍🙂