onsdag 18 april 2018

TRE DAGAR KVAR TILL TÄVLINGSPREMIÄR

Då bilen skulle till verkstaden i Hallstavik så passa jag på att cykla onsdagens distans pass där uppe. Blev en runda söderut mot senneby och Älmsta. Väl i Älmsta så blev det en fika på ica.
Ica Älmsta är förövrigt ett av Sveriges billigaste fikaställen. Tex så får man kaffe med påtår + en stor skink och ost baugette för 45 kr. Det är billigt för att vara på ett fik!!
Efter fikat åkte jag norrut mot Hallsta igen via Herräng. Blev lite dryga 3 tim på cykeln och fick köra både i regn, lera, is, snö och fuktiga grus och asfalts vägar!!
Inte världens bästa cykelväder och inte heller det bästa underlaget här och där men jag frös inte och blev inte tokslut.

Det var ioförsig ett lugnt pass idag men för att få tillbaka max med energi, lust och pigga ben igen så blir det vila både torsdag och fredag. Blir endast lätt pendelcykling till och från jobb.

Jag vill ha pigga ben och bra form på lördag för då är det tävlingspremiär i Varberg/Västgötacupen. Det är ju klart roligast banor söderöver så ser mer fram emot Varbergs tävling än Säter. Men i Säter är det ju Sverigecupen och den rankas högst av mig så därför kör jag det racet även fast jag inte är så förtjust i banan där.
Till Varberg är det lång resväg men det är det värt för att få riktigt kul Xco.