torsdag 26 juli 2018

LITET ELLER STORT GLAPP

Förra veckan blev verkligen en maxad vecka med en större skada och sedan köra två av de tuffaste tävlingarna denna säsong samma vecka.

 Blev en stor urladdning både fysisk och mentalt kände jag. Hjälpte väll inte till att semestern var slut och jag började jobba igen och det har verkligen varit fullt ös på jobbet med massor att göra. Samt den tryckande värmen som håller Sverige i ett järngrepp.

Samtidigt har jag fixat iordning mina egna hojar och ska sälja min tävlings hoj som redan är bokad. Ev säljer jag även min träningshoj men inte bestämmt ännu hur jag ska göra.

Så lite glappt på de flesta fronter här just nu. 

Sån tur är så är det även ett rätt stort glapp till nästa tävling som går först 19e augusti. 

Då är det Sverigecup avslutningen nere i Göteborg. Kommer nog oxå köra Husqvarna tour i början av september sedan får jag se hur sugen jag är helt enkelt. Kan bli lite fler rejs eller inte.
Träningen har jag kommit igång med igen efter VM och SM men det har som mest handlat om trainer träning på den fronten. Men har varit fruktansvärt varmt då jag kört så har fått hålla igen lite men ändå blivit helt slut. Gått åtflera flaskor vatten påvarje pass jag kört. Så riktigt jobbigt.

Måste byggs upp motivationen lite mer för att komma ut på mtb:en igen och det kan ta några tim, dagar eller veckor.....eller år...😄 Litet eller stort glapp helt enkelt...