onsdag 30 januari 2019

ATT FOLK INTE BEGRIPER



Nu är man back in buisness både på jobb och på hemmaträningen. Från torr asfalt till djup snö på några timmar. Kom hem från Gran Canaria i Söndags och summera tränings veckan som bestod av 7 pass. Totalt ca 65 mil, 31 timmar, och över 16000 höjdmeter averkades förra veckan. Så lite seg i benen var jag när jag drog igång med träningen igen i tisdags. Hade två vilodagar efter resan.

Det hade ju kommit rätt mycket med snö när jag var borta så när man inte tränat har man skottat snö på kvällarna istället och belöningen kom idag då det gick att köra på xco hemmabanan igen.

Körde 8 varv på den 1,5 km slinga som nu är åkbar. Riktigt, riktigt skojigt då det var hårt underlag och hårda vallar så man kunde valla här och där. Att inte folk begriper hur kul det är att swicha fram i skogen i ett skottat snöspår. Som TV spel fast på riktigt!! Dock med endast ett liv att åka med så man får köra klokt. ...Och på ett vis slår det tillochmed sommarens cykling då det är som en betong räls i skogen. Men det är klart gäller att vara lite mer påpälsad. Idag var det minus 6 grader när jag körde. Det var rätt ok kalltemp.

Blev även ett trainerpass på eftm då det var en ny challange på bigringvr som man vill haka på. Skoj!! Och kanonbra träning.

Nu är det efter middag och Irmis kommer strax hem från work. Ska lasta alpinskidorna och sedan blir det premiär för säsongen för kvällsåkning i backen😀