söndag 8 september 2019

HUSQVARNA MTB TOUR XCC



Husqvarna Mtb tour Xcc. Etapp 3. 
Det blev en rejäl flopp för mig idag! Riktigt surt då jag låg inför detta rejs på en ganska trygg andra plats i totalen i H40.

Extra supersurt då allt var på bra. Fina banor, bra arrangemang och formen bra. 

Men hjärtat ville inte idag. Det blev hjärtflimmer efter va 4 min. Kraften försvann och jag titta på pulsklockan som visade stabila 230. Kände igen känslan då jag haft såhär 2 gånger tidigare. Första gången får 2 år sedan på sixtenloppet och förra året på avslutande etappen på borlänge tour. 

Inte mycket att göra för stunden. Men tog mig iallafall i halvfart till mål men det kändes lika som om jag brytigt loppet. Riktigt deppigt att inte kunna köra ordentligt till slutet. Så blev ett snabbt och surt sorti idag för att försöka komma hem i någorlunda tid.

Hoppas det går över med lite vila nu under kvällen så får man se i backspegeln att händer det bara någon gång per år och inte på sm eller vm så får man väl lära sig leva med det. Får oxå hoppas det dröjer några år till innan det förvärras ytterligare. 




Simon körde nybörjarracet idag och var superglad och nöjd med det.




Irma hade inte sin bästa helg form mässigt men kämpa på bra och stabilt och blev 2a på alla etapper och 2a totalt i D40.