måndag 9 september 2019

I TAKT IGEN


Lägg till bildtext
En liten samling bilder från denna måndag. Hade fortfarande oregelbunden puls i morse så istället för att åka och jobba blev jag sjussad till akuten. Fick komma in med en gång och uppkopplad på ekg och det togs en näve blodprover och blodtryck.
Det är ju 3e gången detta händer på en period på 3 år så det händer inte så ofta men lika otäckt, frustetande och tråkigt då det händer. Alla prover var bra men oregelbundheten var envis så jag fick lite seloken och order att åka hem och vila så skulle det förhoppningsvis bli bra. I annat fall skulle det få bli elchock imorgon.

Tog det superlugnt och tittade på V-cupen i mtb på redbullTV samt lite Vueltan på Eurosport. På eftm så hade hjärtat kommit i takt igen så det firades med en kort och skön skogspromenad. Sedan hämta barn och laga mat.

Känner nu på kvällen att det börjar svida i halsen så lika bra klara av ett gäng sjukor på en gång.

Men det kanske oxå är lite av förklaringen till att man fick flimmer i helgen!!  just ett knippe händelser som att jag började bli förkyld, jag har haft det väldigt stressigt på jobbet ett tag, canada resans stresspåslag med cyklarna och resan, sedan tar barn och familj en hel del..särskilt när man reser. Och sedan ska man prestera själv mitt i allt och köra med hög belastning på kroppen. Samt så finns ett anlag av flimmer hos några äldre i släkten. .....Och jag är inte 20 år längre.
 Så vips slår det till !!

Bara hålla tummarna det inte förvärras inom de närmaste åren. Tänkte ju vinna H70 VM senare i livet... Det blir svårt om man har flimmer... Svårast när man blir äldre är att hålla sig frisk.