onsdag 3 september 2008

MUMMA MED GRÖT STUND

En rätt trist förmiddag med regn som strilande ned från himlen Känns mycket bättre med förkylningen och inget ont i halsen idag, bara lite snuvigt. Tog en liten runda på mtben runt långloppsbanan. Det tog mig 51 min att köra ett varv i något snabbare fart än distans fart. /


LÅNGLOPPSBANAN KM 2008: På KM kommer vi köra 2 varv. Banan innehåller 50% singeltrack och 50% grusväg. Underlaget på singeltracken är mestadels snabbåkt och slätt och fint men några kortare rotpartier passeras samt ett parti på 30 meter som cykeln måste bäras då man passerar en berghäll precis invid vattnet. Banan är jämfört med förra årens långlopps bana mycket mer kuperad. 4 st långa stigningar innehåller ett varv, 3 backar är lättcyklade medans en backe är som ett brant, långt liftspår. Jag har inte orkat cykla ända upp än trotts fint underlag. Det har regnat mycket men banan tål en hel del vatten men något kärr passeras så man klarar sig inte runt just nu med ren cykel efteråt.


/ Efter en god fil lunch med familjen så börja jag riva badtunnan för att så småningom lägga trall där den stått. På kvällsqvisten tog Iza & jag en långpromenad på delar av långloppsbanan medans Irma var in till NT för sitt första spinningpass för säsongen. 15 st var det på Irmis pass. Lite trist med bara 15 när det finns 35 platser och just denna vecka är det gratis vecka så det kanske blir ännu färre nästa gång. Men vi får se. Efter Izas och min promenad i skogen med solskenet och massor av mygg som kvällen bjöd på så blev det daxs för grötstunden!!!


Pappa Gunnar lagar smaskig gröt till Iza och Iza vräker i sig... kolla film snutten::::