lördag 25 oktober 2008

GOOD RECOVERY

Idag körde vi CX KM hemma runt husknuten. På bilden ser det ut som man är ute och går med cykel på racet men riktigt så lätt var det inte.

Jag var banfixare, tävlingsledare, deltagare och hop-plockare och fikavärd. Fast som hop-plockare fick jag hjälp av min mor Thea och en sovande Iza i selen på magen och som fika värd fick jag hjälp av min fru Irmis.

Racet gick bra och kroppen funka bra. Tyvärr fick jag inga tävlingsdata då Stefan sparka bort min NYA dator från styret i början av racet så den gick sönder men på morgonen hade jag en vilopuls på 39, fittnes test på 62 och på optimizer så var det en 1:a (good recovery).

La mig bakom en hårt startande Stefan (som vanligt). Men efter 2 varv gasa jag på och fick snabbt lucka. Men eftersom fästet på datorn pajat så tappade jag datorn så när jag hittade den stannade jag för att plocka upp den då tappa jag självklart kedjan som fastnade lite, men efter ett snabbt mek så var jag igång igen. Stefan var om igen och i ledning så det blev jaga i ett halvt varv sen var jag om igen och drog sedan ifrån ganska då mycket intill mål. Racet var väldigt jobbigt då det var lite segt i backen men jag var inte så hotad under racet så jag kunde trygghets köra lite o blev inte så trött som man kunde blivit om man varit mer pressad.

Imorgon blir det första passet på flera år en Söndag då jag ska köra utan att fika. Få se hur det känns. Bäst att äta upp sig ikväll på godis och onyttigheter så man inte kör in i den långa kinesiska muren imorrn.... :.))