fredag 31 juli 2009

TRON PÅ SIG SJÄLV BELIEVE

TRYCK PÅ PLAY OCH VRID UPP VOLYMEN

Innan du går vidare i texten.

Träningen går på räls, formen är god och imorgon så är det Sverigecupen i MTB XC igen. Denna gång så är det i Södertälje som tävlingarna ska gå. På lördag körs ett vanligt XC race och på söndagen en längre variant XC som mer liknar LL. Jag ser verkligen fram emot lördagen då denna form av XC passar mig bra. Söndagens tävling skulle jag egentligen vilja hoppa över men det går ju inte då jag måste ha poäng till totalcupställningen. Startfältet i helgen är grymt bra men naggande litet. Brukar vara så efter SM då har hälften lagt ned för säsongen. Bara de som ligger bra till som fortsätter. Det var extra kul att Ulf Johansson anmält sig till h-30 då får man extra bra sparring och motstånd inför VM. Han tänker nog likadant då han inte får köra i Elit längre denna säsong, eftersom han bytte till veteranlicens inför SM.

Formen känns som sagt bra och jag lyckas hålla den stabil. Nu har jag vilat lite extra denna vecka så benen ska vara pigga.

Nu är det bara kvar att TRO(BELIEVE) att man kan slå framförallt Ulf och såklart Ola på helgens tävlingar. Vem vet någon mer kanske har hittat formen till helgen. Jocke Lyth blir vass på Söndag, det var han förra gången då liknande race kördes. BELIEVE......