söndag 11 april 2010

@T Ä N K A R S T O L E N@

En sammanbiten Gunnar sitter i växthuset och samtalar med Iza om livets baksidor. Iza lyssnar med ett halvt öra men gillar ide´n med tänkarstol. Iza la beslag på den ganska så snabbt så jag fick hämta en pall att sitta och filosofera på.

Iza och jag fick till det rätt bra i växthuset. Nästan som ett liten kombination av växthus och lusthus. En första idé om det dök upp när Ola Hellström och Sara Backlund från Örebro hälsade på under lördagen och vi inspektera gården. En trevlig gourmé pasta och köttbulle/korv senlunch bjöd vi på. Trevliga och heta är paret och ett riktigt äventyr fick de när de tog sig till vårat hus i skogen gåendes 1,5 km runt översvämmningarna.

Vägen till oss har nog nått kulmen av översvämmning nu men det är en sträcka på ca 500 meter som är helt under vatten och ca 40 cm djupt där det är som djupast.
Just det --
...tänkte nästan hoppa över helgens sammanfattning av försäsongspremiären i MTB (Kepscup).
Men för att göra en smärtsam tillbakablick så kort som möjligt så kan man säga att som man bäddar får man ligga. Tränar man bra blir man bra, tränar man dåligt blir man dålig. Jag blev rejält förnedrad av Ola Hellström som körde ifrån mig med 3 min på lördagen och 4 min på söndagen. På söndagen passade även Tommy Olsson och Stefan Larsson och Stefan Nilsson på att förnedra mig då de lätt körde ifrån mig. Men Per Kumlin hade det oxå lite tungt.
Precis som man hoppades på att vara frisk i vinter (blev tvärtom). Så hoppades jag in i det sista på att jag inte tappat så mycket kraft och fart. Men det hade jag. Riktigt deprimerande trotts att det inte var en överraskning igentligen. Men hoppet är ju det sista som överger en.
Irmis hade inte heller någon lyckad helg men kämpade väl på lördagen trotts blyben. På söndagen klev Irma inte ens ur bilen då magsjukan inte helt övergett henne och hon mådde blää och världen snurra och spyan hängde i luften. Kul!!!INTE!!!
Irma mår iallafall bättre nu på kvällen men humöret är lågt och trött för oss båda. Bara bryta ihop och komma igen.