lördag 10 december 2016

BOKA SEX

Jorå blev att vingla upp kl 4:30 imorse då Simon skulle upp. Fick sedan sova lite pö om pö i soffan mellan TV, platta och frukost service. När det ljusna så blev det lite cykling med Simon medans tjejerna for till stan för att handla.
Efter lunch då fick jag lite träningstid och då blev det ett tufft trainer pass. Jag körde combipasset och hade väldigt bra tryck och flyt och satte ett ordentligt rekord på passet. Supernöjd!

Stefan var över en sväng oxå och vi boka var sin racer på GC resan i januari. Vi boka sex dagar på freemotion varsin shimano 105 utr basic racer för 108 euro st. Det var helt ok pris! Men även en deposit på 100 euro tas under de dagarna. Man får tillbaka de pengarna men just deposit är något man lätt inte tänker på och det gäller att ha en slant över på kontot. Ännu värre då man hyr bil. Sist vi gjorde det i Italien var depositen på 500 euro. Jag som nästan alltid lever på sista öret varje månad måste verkligen tänka på såna grejer.

Imorrn blir det Mtb Xc TT. Luciarejset på campus Roslagen. Samling vid gymnastiksalen kl 10:00. Start efter mastervarv. Kom gärna och rejsa 😃