tisdag 25 september 2018

TATLUNGT OM MAN KAN DET

Det blev en lång och bra sommar 2018 så nu känner man sig rätt så redo inför intågande hösten. Tävlingssäsongen är sågott som över. Kanske blir det något rejs till och sånnafall Vista som är ett riktigt skoj rejs. Det är bara det där med de sena starttiderna som veteranerna fått dras med hela året. Blir lite motigare att köra då och särskilt när det mörknar så fort på kvällen nu. Blir mörkerkörning hem och det är inget kul.

Tävlingshojarna är sålda och i slutet av oktober så hoppas jag att träningshojen dyker upp. Jag tar ett steg bakåt och kommer köra hardtail igen i vinter. Sen får vi se hur jag trivs med det igen efter 2 år på fullgung. Banorna här hemma är ändå så fina så de är mer hardtailbanor än fullgångsbanor. Ska bli spännande iallafall att köra hardtail igen ett tag tycker jag.

Crossen är fixad inför ckn's lokala cross serie i november och vinterhojen ska få skärmarna på vilken dag som helst. Det börjar oxå lugna ned sig på jobbet och det är skönt men lite segare dagar blir det då oxå tills snön kommer och skidsäsongen drar igång.

Annars är just oktober den månad som man kan ta det som mest lugnt på hojen om man nu kan det😊 ... Åtminstone prestationsmässigt kan man tagga ned ett tag och det är rätt skönt. Brukar dock bara ta några veckor sedan vill man tävla igen😃