lördag 1 september 2018

TRÄNINGEN GÅR SOM PLANET

Denna vecka har varit maxad jobbmässigt då det har varit massor med jobb inne i verkstaden och samtidigt den årliga inveterings veckan så när man kommit hem har man precis orkat tränat och sen sovit som en stock strax efter 21 varje kväll. Träningen har ändå gått som planerat!! Glad för det!!

Men till sist blev det helg och lite mer fritid!!
9
Idag körde vi ett tränings rejs på kvisthamras elitebana som Stefan trimmat och rensat i veckan. Så banan var kanon fin. Vi har knappt fått regn här i roslagen heller så banan var snabb och dammtorr. Vi var ett handfull cyklister som körde 4*3,1 km och i brist på bilder så blev det karta och data från racet på bilden till inlägget.
Hasse Mård var på plats och sparra så det blev stenhårt och tight rejs som vanligt när han är med men denna gång lyckades jag bli någon halvminut före honom. Han har annars slagit mig fler gånger iår än jag slagit honom. Blev grymt bra träning👍👌och ser man på tiderna så är de helt ok för mig men inga rekordtider.

Imorgon får vi se vad det blir för träning!! Har inte riktigt bestämt det ännu. Måste känna sug för det som ska tränas liksom...