torsdag 22 augusti 2019

NU ÄR VI PÅ BANAN IGEN


Så var ordningen återställd. Cyklarna kom imorse (4 dagar försenade).
Det var ju inte planerat direkt så vi fick ju promenera banan några varv istället under veckan. Men idag efter monterat ihop våra underbara spark rc 900 cyklar och ätit lunch så cykla vi upp till startområdet och körde 2 varv i lagom fart. Vi satte alla linjer direkt på första varvet utan omtagning så banan är inte så svår. Men ökar man farten blir det ju svårare precis som det brukar vara.

Banan är oxå rejält kuperad men stigningarna går mer i trappform så när man rullar banan så luras man att tro att den inte är så kuperad. Det lär man märka att den är i morgon då en startloop på 1 km och 5 varv på den 4,6 tuffa banan ska köras järnet i ett svep. Det kommer bli jobbigt!! Precis som en xco rejs ska vara!!

Banan är dock jäkligt rolig att köra, så väldigt glad att vi fick hojarna i tid och kommer få köra racet. Vill ju inte vara något mer negativ nu men tyvärr så blev Irmis lite småförkyld av all stress runt detta så för henne kommer racet bli extra tufft då de där extra krafterna inte finns i kroppen. Hon kör samma distans som mig. Tufft!!

Jag startar 10:30 imorgon (16:30 swetid) och Irma 13:00 (19:00 swetid)

Nu ska vi ta det easy och ladda!! Precis som vi gör hemma.