lördag 19 april 2008

19 april 2008= Gunnar 37 år.

Förmiddagen tillbringade Stefan och jag i slalombacken i Norrtälje Vi tränade backintervall/klättring. Det bidde 15 gånger upp och ned i backen. Väldigt bra träning till säsongen.

Känns bra just nu i kroppen och benen. Körde ett fitnesstest på polar klockan i morse och fick värdet 67. Jag vägde 78,2 kg och hade 37 i vilopuls.

Som belöning så är det ju lördag och till på köpet födelsedag så en hel del godis-svullande blir det idag!! mums!!!. Fick en Zefar myo xt i födelsedags present så nu ska benen och själen få belöning efter träningspassen. dagen till ära hade Iza på sig sin finaste gula dress, för att fira pappa ordentligt.

Morgondagens distanspass skippar jag för att göra klart mtb banan hemma och köra in mig lite på banan. Samt så måste jag komma ifatt lite med veden, sjösätta bryggan och båten och hinna med lite söndagsmys med familjen...

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Det tråkiga som hände idag var att jag fick ett telefonsamtal av Åke S och han meddela att Owe Ahlström gått bort under fredagen i Italien på deras träningsläger. Han fick en hjärtinfarkt och avled. Owe var den som var först i Roslagen på MTB cykel och den som gjorde så jag började cykla MTB. Mycket tråkigt medelande.