torsdag 24 april 2008

FINSLIPNING INFÖR MJÖLBY

Torsdags kvällen tillbringades på verandan och ett intervallpass på spinningcykeln. 10*10 sek, 100%/3 set. Totalt 1 tim med uppvärmning och nedvarv. Inte veckans roligaste pass men det tar bara en timme och jag har ju aldrig tränat dessa intervaller förut så någon nytta borde de ge, iallafall reta mina få snabba muskelceller lite.
Härligt väder idag igen, det var soligt + 12 och medans man plågade sig såg man ned och ut mot ett klar blått vattnet på kyrksjön där kvälls solen speglade sig och gräset börjar bli grönt.

Träningen har gått strålande hittills denna vinter. Nu är det bara 1 vecka och 1 dag kvar tills tävlingspremiären i Mjölby och i år går jag verkligen in för att vinna cupen totalt.
Bara jag håller mig frisk så tror jag att jag har bra chans i år. Jag har tränat bra och hårt hela vintern med mycket intervallträning och 2 distans pass i veckan. Jag har gått ned 8 kilo sen förra säsongen och det märks uppför. Samt jag känner mig väldigt motiverad och sugen på riktiga tävlingar.

Ska bli spännande och se vilka som står på start linjen i Mjölby. Spontant så känns det som Justus A och Mikael J blir de värsta konkurrenterna i h-30 klassen men det kan ju vara några nya eller ny-gamla ansikten som dyker upp till premiären. Men jag vet att jag är bra tränad, lättare och hungrig så jag ser verkligen fram emot tävlingspremiären.

Finslipningen börjar imorgon med vila, lördag backintervall, söndag lugnt distanspass, måndag vila, tisdag sista hårda passet (träningsrace), onsdag ett kort lugnt distanspass, torsdag vila, fredag köra banan i Mjölby, lördag RACE!!!