söndag 13 april 2008

Min mtb race cykel är klar för säsongen.

Helgens träning har "flowat" väldigt bra trotts en blöt slalombacke i lördags och ett ännu blötare söndags väder.
På lördag så blev det totalt 2 tim cykel med 35 min kl ätterträning i slalombacken. 10 gånger kämpade Stefan och jag oss upp för en slipprig, blöt och hal slalombacke. Det var tider från 2:08 min till 2:20 min på intervallen. Maxpulsen var173.
På söndag fick inspirationen och moralen ett test då det var snöblandat regn, +1 grad och nordlig vind. Inte kul cykelväder.
Morgonen tillbringades med att jag bestämde mig för att inte cykla 10 gånger men samtidigt så bestämde jag mig 11 gånger för att cykla.
Sagt och gjort.
Det blev 3:54 tim, 120 i medelpuls och 9 mil och det blev en fika på ica i älmsta. Frös som en hund när jag klev in på fiket men efter tröj och hanske byte samt lite varmt kaffe så gick faktiskt hemfärden bättre. Men då hade man ju oxå medvind hela vägen hem.

Min mtb race cykel är klar för säsongen. Har investerat i nya hjul till denna säsong samt att jag ska försöka köra utan barends och en kolfiber sadel stolpe istället för en fjädrande sadelstolpe för att få ned vikten lite. En fjädrad sadelstolpe har jag kört med för min rygg, har ju ett gamalt diskbråck som spökar titt som tätt. Bara 3 veckor kvar till mtb cup premiären i mjölby.